Malowany 327 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: A co to ma do rzeczy? Skoro i tak nie znasz kontekstu. A kto zna? Skoro napisałaś to nayebna? I puściłas to w eter? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: To ty salowa wbijasz i zaczepia i hejtujesz i mi wydsjesz komendy jakbym jakims twoim pracownikiem byl, za kogo ty sie koorwa uwazasz, co? Za kierownika tej szatni Nie mamy pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi? Cham się uprze i mu daj. Nie dam, bo nie mam Masz ignora u mnie i to jest ostatni post do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Przykre to bedzie umrzec praawiczek i nie zobaczyc nigdy pochwy na oczy albo nie przespac sie z dziewczyna tego sie boje, a niedziewice maja w duupie, bo one juz chlopakow mialy i ruuchaly sie z nimi i sypialy to moga zdychac, ja nawet nie.wiem co to seeks ani milosc, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A kto zna? Skoro napisałaś to nayebna? I puściłas to w eter? A to już nie twoj biznes. Nie byłam nayebana. Wiem co robię tak? No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Przykre to bedzie umrzec praawiczek i nie zobaczyc nigdy pochwy na oczy albo nie przespac sie z dziewczyna tego sie boje, a niedziewice maja w duupie, bo one juz chlopakow mialy i ruuchaly sie z nimi i sypialy to moga zdychac, ja nawet nie.wiem co to seeks ani milosc, niestety Chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Ignoruj salowa, bo ja wszystkie twoje posty i ponizanie mnie zglaszam, i mam nadzieje ze wylapiesz kolejnego bana w koncu, bo myslisz, ze jestes bezkarna i cwaniakujesz, majac sie za niewiadomo kogo, a dla mnie jestes goownem zwyklym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Facet onaaa tez ja.zostawil sama z dzieckiem, wiec moze.dlatego mysli ze przykre xD Szkoda tez ze jestem jedynakiem i nie mam brata albo siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 11 godzin temu burza jest i deszcz jeno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie wiem kiedy to zleciało. Zaraz yebane święta i tak w kolo Macieju kùrwaaa Niedawno było spotkanie wielkanocne w pracy, a jutro jest zakończenie roku szkolnego i 47 lat minie od lotu Hermaszewskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu I przyjedzie policja z Anglii? Ijoijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Wiec ja mysle sobie, ze Bog tak chcial by mnie stary zrobil i zdechl, a mama zostala sama no bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Haha watpie.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: A to już nie twoj biznes. Nie byłam nayebana. Wiem co robię tak? No Po co się alkoholikowi tłumaczysz? Przecież to wścibskie, wredne i pijane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: A to już nie twoj biznes. Nie byłam nayebana. Wiem co robię tak? No To jak na trzeźwo, wypisujesz takie rzeczy to Chapeau bas" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Niedawno było spotkanie wielkanocne w pracy, a jutro jest zakończenie roku szkolnego i 47 lat minie od lotu Hermaszewskiego Lotu w matrix chyba. A jego ziec se popjerdala na hulajnodze do brukseli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Czesto sobie myslalem ze urodzilem sie taki spieerdolomy ze ojciec sie zalamal.jakiego chorego odpada splodzil i nieswiadomie chcial umrzec i w.koncu umarli z kumplem xD jechali autem i jeebneli w autokar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Po co się alkoholikowi tłumaczysz? Przecież to wścibskie, wredne i pijane. Zgloszone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Dlatego rodziców trzeba szanować, dopóki żyją, bo dobro wraca. Trzeba szanować ale tych co są w porządku bo różnie to jest i jak rodzice byli dla ciebie beznadziejni to nie widzę powodu by szanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To jak na trzeźwo, wypisujesz takie rzeczy to Chapeau bas" Moze se coś testuje moze mam wyebane jaja może jesteś nacpana. chùi to kogo obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Czesto sobie myslalem ze urodzilem sie taki spieerdolomy ze ojciec sie zalamal.jakiego chorego odpada splodzil i nieswiadomie chcial umrzec i w.koncu umarli z kumplem xD jechali autem i jeebneli w autokar Zgloszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Zglaszaj, obrazam samego siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Zglaszaj, obrazam samego siebie xD Zgloszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Moze se coś testuje moze mam wyebane jaja może jesteś nacpana. chùi to kogo obchodzi. Masz nasrane we łbie. Ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Haha zglaszam cie za spam babkaboza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Zepsuty Malowany wrzucał tu kiedyś zdjęcia zawartości zakupów Sama wódka w postaci tych małych piersiówek i piwko Później pisał, że zrobił siku w majtki i tydzień nie mył zębów. Czy ktoś taki o mentalność brudasa i człowieka zagubionego, zadłużonego, sypiącego prywatą, dociekliwego, ma prawo rozliczać inne kobiety? Takie by nawet nie napluły na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Masz nasrane we łbie. Ile ty masz lat? Zgłoszone do Prokuratury. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Zgloszone za hejtowanie Edytowano 11 godzin temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Masz nasrane we łbie. Ile ty masz lat? A ile powinnam mieć mając nasŕane w czaszce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 11 godzin temu to, ze dociekliwy to nie jest złe, ale irytujacy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Zglaszam was stare baby Nje ma lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach