kris888 477 Napisano 12 godzin temu Także polecam Leżak, masz materiał od Petera jako wzór - kiedy się kłaść, nie siedzieć po nocach na forum itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu My z fifim, ze wspollokatorem i paroma ziomeczkami w nocy to w gierki gramy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1896 Napisano 12 godzin temu W bloku nigdy się na full nie włącza, bo sąsiedzi niekoniecznie chcą słuchać dźwięków z Twoich gierek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu Co to za roznica o ktorej lezak idzie spac, jak i tak rano do roboty wstawac nie musi rano xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 477 Napisano 12 godzin temu Dobra, ja uciekam. Herbata już się parzy, do tego gotowany ryż, i prysznic. Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu W polsce na drogach od 5 rano do 2 samochody, wiec obstawiam ze wlasnie od 5 do 2 w pracy Ale jak mieszkalem z polakami i pracowali od 9 do 17 to mialem luz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 9 godzin temu 16 - 24 lub 2 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 9 godzin temu wg prawa 8-18, może 20 możesz sobie trochę hałasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Tak czeba tak napisał: Czyli od 9 do 13 mogę spokojnie do 15 dać na maxa? no są ludzie którzy pracują w domu więc jeśli chcesz wkórwić sąsiadów to hałasuj a nie chcesz to wygłusz pomieszczenie albo kup dom na odludziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, kris888 napisał: Także polecam Leżak, masz materiał od Petera jako wzór - kiedy się kłaść, nie siedzieć po nocach na forum itd. Ten typ jest beznadziejny ja bym się wyhustal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach