kris888 477 Napisano 6 godzin temu Także polecam Leżak, masz materiał od Petera jako wzór - kiedy się kłaść, nie siedzieć po nocach na forum itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 6 godzin temu My z fifim, ze wspollokatorem i paroma ziomeczkami w nocy to w gierki gramy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1896 Napisano 6 godzin temu W bloku nigdy się na full nie włącza, bo sąsiedzi niekoniecznie chcą słuchać dźwięków z Twoich gierek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 5 godzin temu Co to za roznica o ktorej lezak idzie spac, jak i tak rano do roboty wstawac nie musi rano xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 477 Napisano 5 godzin temu Dobra, ja uciekam. Herbata już się parzy, do tego gotowany ryż, i prysznic. Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 5 godzin temu W polsce na drogach od 5 rano do 2 samochody, wiec obstawiam ze wlasnie od 5 do 2 w pracy Ale jak mieszkalem z polakami i pracowali od 9 do 17 to mialem luz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 3 godziny temu 16 - 24 lub 2 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 2 godziny temu wg prawa 8-18, może 20 możesz sobie trochę hałasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Tak czeba tak napisał: Czyli od 9 do 13 mogę spokojnie do 15 dać na maxa? no są ludzie którzy pracują w domu więc jeśli chcesz wkórwić sąsiadów to hałasuj a nie chcesz to wygłusz pomieszczenie albo kup dom na odludziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, kris888 napisał: Także polecam Leżak, masz materiał od Petera jako wzór - kiedy się kłaść, nie siedzieć po nocach na forum itd. Ten typ jest beznadziejny ja bym się wyhustal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach