owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Poslucham sobie zaraz tej piosenki spice girls, poprawi mi humor, dzieki za przypomnienie dumbusia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 7 godzin temu Brzydsi ode mnie majom samice i dzieci tylko dlatego że pracujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Ja juz nie mam nadziei na samice dltego wole sobie chodzic na spacerki sluchajac muzyki albgrac w gierki ze wspollokatorem niz samice Samice to cierpienie, niestety ja nie alfa czy sigma ze mam samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Albo saunowanie i kapiele to tez moja pasja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ja czesto mam fajna samice obok siebie ale ja ma mam problem otworzyc morde do kazdej, nie umiem sie.odezwac i zegnaj a potem pol roku pozniej ciagle to samo, a zaraz 50 stuknie a ja ciagle marzenia i nadzieja ze poznam samice i pojdziemy spac razem Edytowano 7 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Tak czeba tak napisał: Tom samom co cie lała w pysk jak nie mogłaś wybrać ciucha? no, stary popił to ja dostawałam w pysk zeby sie mogla odstresowac, nadal ją kocham Edytowano 7 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu 50 urodziny a ja ciagle bede czekal jak vikernes napisze do mnie albo katiuszka przyjedzie zabrac mnie do polski, tragedia co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Anus 0 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Tak czeba tak napisał: Brzydsi ode mnie majom samice i dzieci tylko dlatego że pracujom Nie pieprz Irek, bo doskonale wiesz, że byłbyś pierwszym klientem w karierze Anastazji, któremu odmówiła usługi z powodu brzydkiego ryja. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 7 godzin temu Ale ty jesteś marudny ja jebje. Czego ty chcesz chłopie w ogóle. Babe znaleźć jest łatwo zwłaszcza że wyglądasz dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Chce sobie teraz lezec z moja ukochana za miastem na trawce i gladzic ja po policzku mowiac jaka piekna jestes, trzymajac ja za raczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: no, stary popił to ja dostawałam w pysk zeby sie mogla odstresowac, nadal ją kocham Przemoc w rodzinie miałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 7 godzin temu Nie zesråj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Anus 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Przemoc w rodzinie miałaś Wyolbrzymia Z tego co mi wiadomo dostała tylko raz w łeb jak zaczęła robić szpagaty przy rodzinie na wigilii, a byla w ...ence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Teraz wlasnie jakas mlodziutka w krotkiej mini idzie i czuje jej perfumy a ona otwiera drzei przede mna do swojejcchaty i miala fajne nogi i stopki, to ja normalnie ja biore i do drzwi i wbijam jej na chate i ja rzne jak popieerdolony, ale ja nie jaskiniowiec tylko cywilizowany czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Przemoc w rodzinie miałaś Ojejejejej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Babka zesram sie do rzeki zazdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Babka zesram sie do rzeki zazdro? Skoncz fantazje i ogarniaj se babe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Ja jak wagarowalem w podstawowce tydzien bo zamiast isc do szkoly wolalem grac w runescape na kompie, to matka jak.sie dowiedziala to takiej furii dostala ze kijem od.mopa.dostawalem Juz wtedy nienawidzilem szkoly wolalem siedziec w domu i grac w gierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Ojejejejej Dalej masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Nie ogarne, baba nie dla.mnie niestety W moich snach mam babe, jak spie.albo jak.zamkne oczy i sobie wyobraze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Lubie.moje fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dalej masz ? Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 7 godzin temu Nie zarûchasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 7 godzin temu Wolisz żyć fantazjami niż realem. Takie som fakty. Obaj się uzalacie jak fujary i cìoty dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Moje fantazje sa ekstra wlasnie, ale ja zyje w pieknym idealnym swiecie urojen, a nie w realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Spadaj Chyba tak masz kompleks przemocy piszesz spadaj po tatusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu Real jest zjeebany i zbyt brutalny niestety, a ja nie mam z kim chodzic za miasto lezec sobie ma trawce, a ty jestes za stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 7 godzin temu A pamietacie asiutka99 ona byla tenisistka zgrabna Pisala ze matka ja lala.pasem po doopie A potem pisala ze kolega jej lizal duupe, ehh pewnie wygladala jak marzenie a juz ktos przelizal jej odbyt i zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 7 godzin temu Właśnie o tym pisze. Tez bym ci przyebala kijem od mopa bo ile można się użalac i robić drame z powodu bab. Tyle po ulicach chodzi a ty co kùrwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 7 godzin temu Ja Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Właśnie o tym pisze. Tez bym ci przyebala kijem od mopa bo ile można się użalac i robić drame z powodu bab. Tyle po ulicach chodzi a ty co kùrwa? No ty jesteś do wzięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach