Kaszalotte 281 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Związku aa, to dwie osoby tworza, nie da sie samodzielnie tego uciagnac, nawet terroryzujac cale forum srafeteria xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 6 godzin temu dobra ja juz sie nie smieje z lezaka bo widze ze dziewczyny szuka, nie chce mu zaszkodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 6 godzin temu A wiecie że ipod nie był rewolujom, creative zrobiło mp3jke 22 miesięcy wcześniej. Ta firma co lubię ich głośniki i mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 6 godzin temu zielowania jestes jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 429 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Tak czeba tak napisał: Nie ja pierwszy wywaliłem prywate, po drugie gdy malowany się wyglądał to uznałem że to już żadna tajemnica. Ba jemu uszlo na sucho i poszli sobie na telegrama. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 6 godzin temu a co sie stalo co na tej prywacie bylo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 429 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, marawstala napisał: Serio nie śledzę wszystkich kafe dram bo mi się nie chce... dużo dużo wcześniej często pisałeś o Elci różne 'ciekawostki' a wtedy jeszcze Waszą znajomość nazwałeś przyjaźnią. No oczywiście że pisał, nie raz i nie dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Masakra To tylko źle świadczy o tobie bo na mnie jesteś dziwnie obrazona on ciebie wyzywal zrobił to samo ale tylko ja zostałem tym złym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 5 godzin temu baby sa dziwne i nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 5 godzin temu spytaj chat gpt moze i jak to wytlumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: baby sa dziwne i nie zrozumiesz Ależ rozumiem urażona duma że jej nie puknolem jak miała chcice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 429 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, another_note napisał: a co sie stalo co na tej prywacie bylo ?? Której? Tej z leżakiem którą ja wywaliłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Której? Tej z leżakiem którą ja wywaliłam? ja nie wiem o czym temat dlatego pytam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: spytaj chat gpt moze i jak to wytlumaczy Weź go spytaj co można kraść z internetu jestem ciekaw co będzie sciemiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Której? Tej z leżakiem którą ja wywaliłam? a co wywalila s? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 429 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, another_note napisał: a co wywalila s? xD W sumie to nic, kilka stron monologu leżakowego do mnie o dupie maryni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W sumie to nic, kilka stron monologu leżakowego do mnie o dupie maryni No nie jesteś warta lojalności prywaty skoro po 5 latach przyjaźni nabijasz się ze mnie u innego typa żeby się mu przypodobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu I to jeszcze za plecami gdy ma się wrażenie że wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu To jest jedna z takich rzeczy których się nie robi choćby to anastazje była żal mi ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy cokolwiek w życiu ma dla ciebie jakikolwiek wartość może te dzieci chociaż i w to wątpię pewnie trzymasz się 800+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 5 godzin temu to pravvola ojciec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Tak czeba tak napisał: O czym niby? aaaa no widzisz sam się już w tych kłamstwach gubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: aaaa no widzisz sam się już w tych kłamstwach gubisz No właśnie nie jestem w stanie znaleźć nawet 1szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 5 godzin temu ja wczoraj nie moglem zasnac bo komar mnie grys, a jak wstawalem to uciekal pod sufit. z 10 razy mnie ugrys chyba zanim udalo mi sie go zajeeebac, a trwalo to ze 2 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Tak czeba tak napisał: No właśnie nie jestem w stanie znaleźć nawet 1szt to masz tera zagadkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu Ale fajnego typa znalazłem na allegro z kabelkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: to masz tera zagadkę Tak twojom paranoje pewnie chcesz wyludzic 17,2 bez skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: to masz tera zagadkę Nie jednom okablowac 50m2 minimalizm to jest sztuka Albo rzutnik jak osiągnąć idealnom geometrie nie mając w pysk suszarki do włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu Jeszcze żeby to wyglądało bo już nawet myślę by kack postawic pionowo jako ścianę co powinno odizolowac trochę od ciepla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu Tylko to wszystko jest albo wygląda albo wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach