Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu Temu się powie to temu tamto i myśli że coś na cb ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu Miałam setki psychologów i każdemu co innego gadałam już mnie to znudziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu Nawet księdzu gadałam o masturbacji i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu Żeby te zwierzenia cenne były a ja se lubię pogadać nawet o wymyślonym raku jak w Fajt klabie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 3 godziny temu Jaki z tego można wyciągnąć wniosek, że piszesz z ludźmi po to by zbierać na nich haki jeśli znajomość zboczy na 'zle' tory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Jakby ktoś szukał tzw guza to bym starała się go olać... Po chusteczkę jakieś odbijanie piłeczki i straszenie wywaleniem priva. Ten pedau stwierdził że wywalam wszystko a prawda jest taka że bardziej 80% a 20% najbardziej hardcorowe nie. Zdjęcia też nie wywaliłem nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Ten pedau stwierdził że wywalam wszystko a prawda jest taka że bardziej 80% a 20% najbardziej hardcorowe nie. Zdjęcia też nie wywaliłem nigdy. Myślę, że też mocno ubarwiasz... mieszasz prawdę z fikcją jak Ci wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Jaki z tego można wyciągnąć wniosek, że piszesz z ludźmi po to by zbierać na nich haki jeśli znajomość zboczy na 'zle' tory. Nie ja pierwszy wywaliłem prywate, po drugie gdy malowany się wyglądał to uznałem że to już żadna tajemnica. Ba jemu uszlo na sucho i poszli sobie na telegrama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu A dumbo wykorzystała mnie żeby wzbudzić zazdrość u munka to ma co chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu ale nie ubarwiam bo sie zwierzalam ksiedzu z checia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ten pedau stwierdził że wywalam wszystko a prawda jest taka że bardziej 80% a 20% najbardziej hardcorowe nie. Zdjęcia też nie wywaliłem nigdy. ten pedał czyli ja ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Myślę, że też mocno ubarwiasz... mieszasz prawdę z fikcją jak Ci wygodnie. Skąd ten brakuje szacunku do mnie u ciebie że zmyslam cokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nie ja pierwszy wywaliłem prywate, po drugie gdy malowany się wyglądał to uznałem że to już żadna tajemnica. Ba jemu uszlo na sucho i poszli sobie na telegrama. Serio nie śledzę wszystkich kafe dram bo mi się nie chce... dużo dużo wcześniej często pisałeś o Elci różne 'ciekawostki' a wtedy jeszcze Waszą znajomość nazwałeś przyjaźnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: ten pedał czyli ja ? xD Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Serio nie śledzę wszystkich kafe dram bo mi się nie chce... dużo dużo wcześniej często pisałeś o Elci różne 'ciekawostki' a wtedy jeszcze Waszą znajomość nazwałeś przyjaźnią. Bo nie powinna się wstydzić że małolat nie pracuje to może dumbusia by oblodzila mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Kaszalotte napisał: Nawet księdzu gadałam o masturbacji i nic Mi też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Skąd ten brakuje szacunku do mnie u ciebie że zmyslam cokolwiek Jakbyś był ok w stosunku do innych to bym się nie czepiała, ale cóż nie masz u mnie taryfy ulgowej (immunitetu?) bo niby dlaczego miałaby być? choć niektórzy mogą myśleć, że masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Mi też nie pisalam ci o klientach w miedzyczasie zebys se czegos nie pomyslal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Tak to jeszcze dodam że mam dowody że zmyślasz żeby postawić ludzi w złym świetle i nie należy ci ufać xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, marawstala napisał: Myślę, że też mocno ubarwiasz... mieszasz prawdę z fikcją jak Ci wygodnie. tak jak ze swoja stuuuleja odwraca kota ogonem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 3 godziny temu lezak stuuulejka to nie wstyd, nie twoja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: nie pisalam ci o klientach w miedzyczasie zebys se czegos nie pomyslal Mnie to irytuje że dekadę mnie się czepiali że mieszkam z matkom i nie mam przez to szans na kobietę mimo że się bronilem że mam na jakieś mieszkanie gdzieś tam w koninie tak bardzo wszystkim matka przeszkadzala nic nie rozumieli bo nie pisałem że nie da się jej zostawić już a jak zmarła żadna nie chce przyjechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: to jeszcze dodam że mam dowody że zmyślasz żeby postawić ludzi w złym świetle i nie należy ci ufać xD A ja mam screeny że mówię prawdę. Zresztą w końcu się przyznajom do wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, marawstala napisał: Serio nie śledzę wszystkich kafe dram bo mi się nie chce... dużo dużo wcześniej często pisałeś o Elci różne 'ciekawostki' a wtedy jeszcze Waszą znajomość nazwałeś przyjaźnią. widzialas ze wydalo sie ze lezak ma stuuulejke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, another_note napisał: tak jak ze swoja stuuuleja odwraca kota ogonem xD Nie mam stulejki ale nie będę ci fioota pokazywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 112 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A ja mam screeny że mówię prawdę. Zresztą w końcu się przyznajom do wszystkiego. nom już ja wiem o czym kłamiesz nie kłam bo ci skóra na flecie urośnie jak nos Pinokio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Mnie to irytuje że dekadę mnie się czepiali że mieszkam z matkom i nie mam przez to szans na kobietę mimo że się bronilem że mam na jakieś mieszkanie gdzieś tam w koninie tak bardzo wszystkim matka przeszkadzala nic nie rozumieli bo nie pisałem że nie da się jej zostawić już a jak zmarła żadna nie chce przyjechać. zadna nie przyjedzie bo w jakim celu, ty se piszesz cos a nawet nie wiadomo o co ci chodzi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: nom już ja wiem o czym kłamiesz nie kłam bo ci skóra na flecie urośnie jak nos Pinokio O czym niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: zadna nie przyjedzie bo w jakim celu, ty se piszesz cos a nawet nie wiadomo o co ci chodzi xd Związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: nom już ja wiem o czym kłamiesz nie kłam bo ci skóra na flecie urośnie jak nos Pinokio dzisiaj pisal ze ma 11 cm w zwisie, chyba skuury xD a peeenis 5 cm pod skuura xDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach