BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:27 Ty jesteś jak luffy maupka. Identyczny aparat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Anus 0 Napisano środa o 21:27 Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Nie zarûchasz Powiedziałem dzisiaj koleżance, że jestem kontuzjowany i od 2 dni żywię się preclami, bo nie mogę się ruszać, to mi obiad przyniosła. xD A ty do rûchania to pierwsza, ale gdyby trzeba było pomóc, to najprędzej szpadlem próbowalabyś człowieka dobić Taka prawda, FSB > ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:27 Babcia mi mowila, ze jestem taka maruda, ze zadna nie wytrzyma ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:27 Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja No ty jesteś do wzięcia Ja z tobą nie rozmawiam człowieku idz pjerdolic do lustra te smuty ulomne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Anus 0 Napisano środa o 21:28 Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Babcia mi mowila, ze jestem taka maruda, ze zadna nie wytrzyma ze mna To prawda, ale czy to ta sama babcia która się dziwiła, że Vikernes cię nienawidzi i nazywała ją ...iszczem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:28 A ja dostałam walentynkę z podpisem dla największej marudy na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:29 Tak, ta sama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:29 Przed chwilą, The Broken Anus napisał: To prawda, ale czy to ta sama babcia która się dziwiła, że Vikernes cię nienawidzi i nazywała ją ...iszczem? Mun geju nie odpalaj się. Masz obsesje na punkcie typów z kafeterii. Chciałbyś żeby cie sernik przeleciał chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:30 No moon mi rujnuje zwiazki z kazda dziewczyna tutaj tak jak smakosz.pravikowi ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:31 Ja sobie selfie strzelilem to teraz tak wygladam https://files.catbox.moe/sba1kg.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:32 Wyśpij się kùrwa bo masz wory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano środa o 21:32 4 minuty temu, The Broken Anus napisał: Powiedziałem dzisiaj koleżance, że jestem kontuzjowany i od 2 dni żywię się preclami, bo nie mogę się ruszać, to mi obiad przyniosła. xD A ty do rûchania to pierwsza, ale gdyby trzeba było pomóc, to najprędzej szpadlem próbowalabyś człowieka dobić Taka prawda, FSB > ty Jesteś silny wierzę w ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:33 Jak nie obrazam dziewczyny ktore kocham to marudze albo je zostawiam jak wiewiorke kiedys w kamperze bo pchly miala i zostawilem mojegovprzyjaciela na pastwe losu i taki skoorwiel ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:33 Nie wyspie sie przez kafe nie.moge sie wyspac bo ciagle.tu gnije ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:33 Poza tym jestem bezdomny i nie mam gdzie.spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:33 Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Jak nie obrazam dziewczyny ktore kocham to marudze albo je zostawiam jak wiewiorke kiedys w kamperze bo pchly miala i zostawilem mojegovprzyjaciela na pastwe losu i taki skoorwiel ze mnie Jezu pamiętam ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:34 Katiuszke tez zostawilem zeby zdyychala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:34 Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Nie wyspie sie przez kafe nie.moge sie wyspac bo ciagle.tu gnije ;( Napisze do twojej babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:34 Babka.mieszka w polsce ja jestem w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:35 Nie chce mi sie spac Jestem uzalezniony od kofeiny i duzo napieerdalam Pewnie nieswiadomie chce sie wykonczyc i jeebnac na zawal serca, bo mam juz dosc tego cierpienia i samotnosci, braku samicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano środa o 21:36 Do Justyny można napisać jak ktoś chce chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:36 Dobra chùi. Co z tą wiewiorka teraz. Pewnie zmarla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano środa o 21:36 Też jest regularnie stalkowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:36 Kiedys spalem do 13 a teraz 6 rano sie budze sprawdzam srafe i juz na nogach ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:36 No i co ja poradze, ze ja stalkuja, ja mam wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:37 Nie.ma wiewiorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:37 Wszyscy tu zgnijemy jak te chùje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:37 Ale też mam wyebane xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano środa o 21:37 A tak w.ogole stalkerzy tocniedlugo mama chce mnie zabrac na kolacje ze swoimi kolezankami do restauracji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano środa o 21:38 Wyszoruj jaja żeby nie yebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach