Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Co byście woleli mieć żonę czy sřać do wiadra w lesie

Polecane posty

Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał:

Lecze sie na nogi bo na glowe za pozno, nie mam na co sie leczyc, to nie moja wina ze zadna dziewica mnie nie kocha i wszystkie daja przed slubem albo jakies tindery czy nagie foty na onlyfans, i to ma byc moja zona i matka mych dzieci? 

Pamiętam, że był taki okres, że sam pisałeś, że jesteś zapisany w UK do poradni, i chodzisz na wizyty kontrolne i dostajesz leki. Zdaje się, że alkoholu wtedy nie piłeś i nawet zacząłeś się uczyć gdzieś, o ile dobrze pamiętam

2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

To zawsze się tak kończy że chlop wybiera las i wiadro gdzie moze w końcu w spokoju się wysråc. Małżeństwo w skrócie.

Bapka, siedzę i poprawiam pracę licencjacką mojego studenta a Ty właśnie zrobiłaś mi wieczór :classic_biggrin:

No chodzilem do college dwa lata ale mi rzad oplacal kursy a teraz najtanszy to £3000 a do roboty nie pojde zbjerac kasy, wole gnic w wyrze i plakac ze mnie zadna nie chce i tak do usranej smierci mam zamiar przezyc cale zycie

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Bapka, siedzę i poprawiam pracę licencjacką mojego studenta a Ty właśnie zrobiłaś mi wieczór :classic_biggrin:

Ja tylko mówię prawdę. I mi nikt nie płaci za to. Pewnie pisał z czatem.

4 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał:

Ja lubie srac w lesie do rzeki to piekna sprawa

I potem pływasz z tymi gofnami?

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Ja tylko mówię prawdę. I mi nikt nie płaci za to. Pewnie pisał z czatem.

Nawet nie, to dość zdolny chłopak. Problem jest raczej w tym, że obecne pokolenie nie umie pisać. Tj. technicznie umie składać litery w wyrazy, ale żeby z tych wyrazów powstał logiczny ciąg zdaniowy, to z tym bywa różnie.

Nie, bo jest nurt i wszystko leci,.ale.kawalek dalej wszystko z kanalu, gdzie barki plywaja to leci wszystko do rzeki przy rezerwacir natury wiec moj stolec to tak jakby nic.do tego syfu co leci do rzeki caly czas

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

I potem pływasz z tymi gofnami?

Pewnie spływają z prądem, tylko co ci ludzie w dole rzeki winni są?

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Nawet nie, to dość zdolny chłopak. Problem jest raczej w tym, że obecne pokolenie nie umie pisać. Tj. technicznie umie składać litery w wyrazy, ale żeby z tych wyrazów powstał logiczny ciąg zdaniowy, to z tym bywa różnie.

Moj promotor był zadowolony ze mnie. Nawet fajna dùpa z niego była ale za niski.

Ja jestem nikim bo jsk sie za cos zabiore to za 5 minut mi sie odechciewa

A baby nie moge znalezc, bo jak mi dziewczyna ktora kocham i nagle jakis inny samiec to ja juz lapie do niej obrzydzenie i ja trace na zawsze, i nie jest kolorowo

6 minut temu, owsikus szczerbatus I napisał:

No chodzilem do college dwa lata ale mi rzad oplacal kursy a teraz najtanszy to £3000 a do roboty nie pojde zbjerac kasy, wole gnic w wyrze i plakac ze mnie zadna nie chce i tak do usranej smierci mam zamiar przezyc cale zycie

Nie myślałeś żeby zarabiać grą na perkusji?

Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał:

A baby nie moge znalezc, bo jak mi dziewczyna ktora kocham i nagle jakis inny samiec to ja juz lapie do niej obrzydzenie i ja trace na zawsze, i nie jest kolorowo

Skoncz już mialo cie nie być od 3 godzin

2 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał:

No dobra, a jak bierzesz leki, to też ci się po 5 minutach odechciewa jak się za coś zabierzesz?

Nie.chce mi sie zarabiac

Ja to nawet jakbym mial miliony to nie.moge miec dziewczyny, bo bede ja obrazal ze na mnie.leci bo mam mercedesa za milion i bede ja obrazal a ona bedzie.plakala i tyle z tego, lepiej zebym byl samotny i umarl praawik

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Wszystko się zmienia i ludzie także. Nigdy nie będzie jak kiedy ty żyłeś czy nawet ja. Trzeba sie dostosować do tych czasów co są teraz. 

4 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał:

Noe jestes nikim i nigdy tak nie myśl.

Nie chce zebys mnje glaskala.po jajach

Sam jestem sobie winny, ze jestrm biedny  bo jestem skoorwiel bk 31 lata praawik bo nie ma dziewicy nkgdzie co by mnie.polubila bo wszyztkie daja jak leci

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się