Nemesio Cervantes 352 Napisano 7 godzin temu (edytowany) tylek, jako rewanż za urojone krzywdy milionów kobiet na przestrzeni wieków. https://theworldwatch.com/videos/1632486/russian-girls-we-will-take-revenge-and-grab-men-by-the-asses/ Co wy na to? Edytowano 7 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Dobra dùpa nie jest zła. Tez bym złapała. Sama się prosi jak wystaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 7 godzin temu Zajeebioza a stopki moge pomasowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 352 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Dobra dùpa nie jest zła. Tez bym złapała. Sama się prosi jak wystaje. masakra, a cos w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: masakra, a cos w temacie? Nie chce mi się wchodzić w link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 6 godzin temu Też bym sobie połapała ale nie z zemsty no ale nie umiem no i wole popatrzeć tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 6 godzin temu Jeden gościu się ucieszy myśląc że laska coś mu insynuuje, drugi będzie się śmiał z tej głupoty. A który to robił będzie dalej. I to tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 6 godzin temu A dziś truskawki po 21 złotych za kg. Witam wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 352 Napisano 6 godzin temu to co to za zemsta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 352 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A dziś truskawki po 21 złotych za kg. Witam wariatów w tym roku nie kupowal...drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: w tym roku nie kupowal...drogie Paliwo prawie po 7 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 352 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Paliwo prawie po 7 złotych ja mam 5.80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 6 godzin temu Mam nadzieje ze niedlugo paliwo bedzie 50zl za litr zebyscie plakali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach