BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Na kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 7 godzin temu W duupie mam twoja kawe, chcesz mnie otruc? Zabieraj ta kawe i spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Wypjerdala stąd nie jesteś zaproszony. Jak masz w dupje to jom wyśraj i będzie filip luwak. paszoł won wielka glowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 20 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 120 Napisano 7 godzin temu musze se jutro zrobić mrożono muszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 7 godzin temu Mam cole bez cukru w lodówce. A w pracy dziś wypiłam 3 duże butelki wody. Z lodem, bo mamy maszynę do robienia lodu. Piłkarze okładają spuchnięte kolana i łydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu Jakiej marki kawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Sråkiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Zamówiłam vanish w piance, bo muszę jutro wyczyścić cały narożnik.. Moje koty są the best Edytowano 7 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Zmieniłam zdanie. Zapraszam wypjerdalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zmieniłam zdanie. Zapraszam wypjerdalac. Wódka się skończyła pora spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 3 Napisano 7 godzin temu Haha salowa wpadla i zasmrodzila caly temat smrodem z kapska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Haha salowa wpadla i zasmrodzila caly temat smrodem z kapska Wypjerdalaj z mojego domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Wódka się skończyła pora spać. To won bagienny muminie. Zona czeka i kwiczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 3 Napisano 7 godzin temu To nie twoj dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 120 Napisano 6 godzin temu Ja se kupikem wybielacz też chyba vanish bo mam za dużo białych ciuchów milionerski look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 3 Napisano 6 godzin temu Ja bym sobi3 kupil sok malinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 6 godzin temu Gudbaj ewrybady ajw gat tu goł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 3 Napisano 6 godzin temu Gudbaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Gudbaj To mój dom i moja rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 68 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Fifofa napisał: Jakiej marki kawa? PEWNIE NAJTAŃSZE GAWNO Z BIEDRY LUB Z LIDLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 3 Napisano 6 godzin temu Niestety nie To dom wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 27 Napisano 6 godzin temu Patol in da hałs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach