Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu Powiem ci leżak, że z twoich tekstów o noszeniu plecaka do tej pory mam bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Poczenstuj mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Poczenstuj mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 9 godzin temu Brzmi jakbyś wrócił z wyprawy w kosmos przynajmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Poczenstuj mję Dzienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Powiem ci leżak, że z twoich tekstów o noszeniu plecaka do tej pory mam bekę A ja chyba będę cię ignorowal bo jesteś tak tępy że aż meczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Tururu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A ja chyba będę cię ignorowal bo jesteś tak tępy że aż meczysz Już to wiele razy obiecywałeś. Ja się tylko za każdym razem zastanawiam, jak to jest być tak odklejonym od rzeczywistości jak ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 9 godzin temu Ale to było ciekawe skąd miałeś te analogię i co ma plecak do spódnicy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Już to wiele razy obiecywałeś. Ja się tylko za każdym razem zastanawiam, jak to jest być tak odklejonym od rzeczywistości jak ty jesteś Nie zniósłbys tego jako normix. Pytanie nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Huh soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 433 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Już to wiele razy obiecywałeś. Ja się tylko za każdym razem zastanawiam, jak to jest być tak odklejonym od rzeczywistości jak ty jesteś Bo on ma swoją własną odrębną rzeczywistość w której żyje. (czyt. wegetuje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie zniósłbys tego jako normix. Pytanie nie ma sensu. Może i racja. Jak się od 25 lat żyje w świecie alternatywnym to ciężko się o tym realnym wypowiadać. Pewnie w świecie wewnętrznym leżaka jest tak jak on pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo on ma swoją własną odrębną rzeczywistość w której żyje. (czyt. wegetuje) A ty masz lepszo rzeczywistość? Pytanie retoryczne na które znam odpowiedź...Ale najlepsza beka z lezaka. Wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo on ma swoją własną odrębną rzeczywistość w której żyje. (czyt. wegetuje) Taki Leżak Show (jak w tym filmie Truman Show)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Ale to było ciekawe skąd miałeś te analogię i co ma plecak do spódnicy tak Obu nie wypada mężczyznie nosić a argen powiedział że prawdziwy może nosić co chce to mu dobiłem żeby się ubrał w ...enkę czym obaliłem tom teze w mig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Obu nie wypada mężczyznie nosić a argen powiedział że prawdziwy może nosić co chce to mu dobiłem żeby się ubrał w ...enkę czym obaliłem tom teze w mig ...enka to rzeczywiście pedalskie i ekscentryczne ala Elton dzon ale plecak? Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Fajne chlopaki noszo plecaki. Wybuchowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Obu nie wypada mężczyznie nosić a argen powiedział że prawdziwy może nosić co chce to mu dobiłem żeby się ubrał w ...enkę czym obaliłem tom teze w mig A jaki jest facet nieprawdziwy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Obu nie wypada mężczyznie nosić a argen powiedział że prawdziwy może nosić co chce to mu dobiłem żeby się ubrał w ...enkę czym obaliłem tom teze w mig Jakbyś wylazł ze swojej nory, to byś zobaczył dużo dorosłych mężczyzn z plecakami, na które nomen omen cię nie stać, bo dobry plecak to ponad 300 PLN, a u ciebie był lament jak 200 PLN było na dentystę potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: ...enka to rzeczywiście pedalskie i ekscentryczne ala Elton dzon ale plecak? Wtf A Szkoci co noszą jako tradycyjny strój, tylko im nabiał błyszczy pod spodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Obu nie wypada mężczyznie nosić a argen powiedział że prawdziwy może nosić co chce to mu dobiłem żeby się ubrał w ...enkę czym obaliłem tom teze w mig Ty się dobrze dzis czujesz? naprawdę plecak jest taki ważny czy ktoś nosi czy nie? Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: A Szkoci co noszą jako tradycyjny strój, tylko im nabiał błyszczy pod spodem? A co ty mi że Szkotami wyjeżdżasz. Poza tym to spodnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: ...enka to rzeczywiście pedalskie i ekscentryczne ala Elton dzon ale plecak? Wtf To odróżnia mentalnego chłopca od faceta mężczyzny Plecaki noszom mentalni chłopcy Mężczyźni nie noszą plecaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: To odróżnia mentalnego chłopca od faceta mężczyzny Plecaki noszom mentalni chłopcy Mężczyźni nie noszą plecaka Wymyśliłeś to sobie żeby mieć jakieś kryterium które cię niby do mężczyzn zalicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: To odróżnia mentalnego chłopca od faceta mężczyzny Plecaki noszom mentalni chłopcy Mężczyźni nie noszą plecaka A co noszom mężczyźni mentalni? Kamień u szyi chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 433 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: A ty masz lepszo rzeczywistość? Pytanie retoryczne na które znam odpowiedź...Ale najlepsza beka z lezaka. Wiadomo To juz nawet nie jest beka, no ale nic innego tutaj już nie pozostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: A jaki jest facet nieprawdziwy? Poniżej 185 z plecakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu Zwiendlaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach