Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu O takim H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Moze tak ale ja kocham swoje cialo i ciesze sie ze mam tyle energii Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Nie dzialaja mi filmiki.;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu Ja píerdole t-shirt za 12zł mam bo inflacja były po 9.99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Masakra ja pewnie tu bede gnil cala noc.bo mam dosc wszystkiego nudzi mnie wszystko nie chce mi sie zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Najbardziej mnie dobija, ze juz sie w nikim nie zakocham z internetu nigdy, a w realu no nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Moge wylaczyc wszystko i isc na miasto i sie przelamac i bajerowac, a jakby tak zniknac z neta i przepasc ehh a nie sie dolowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu Straszne trzeba mieć faze chyba i milionerem być Serio 3tyś za koszule bo bawełna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Wiecznym chłopcem jest być łatwo. Mężczyzną być ciężko... coś z Filipem w tym temacie obaj wiecie, choć Filip jest mocno chory, więc to go poniekąd usprawiedliwia. Edytowano 11 godzin temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu Wolę se rzutnik kupić a ta anastazje co mi się podobała dzisiaj piszczala do okularnika pewnie jakiś it szkoda że nie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu No i kogo to interesuje ze jestem chory, baby maja to w doopie, nadal mnie gnooja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu Jaki rzutnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Wiecznym chłopcem jest być łatwo. Mężczyzną być ciężko... coś z Filipem w tym temacie obaj wiecie, choć Filip jest mocno chory, więc to go poniekąd usprawiedliwia. A skąd tu pieniądze brać normalny człowiek musi wybrac albo outfit z bawełny galowy albo rtx 5090 Ja bym wolał rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Rosetta Stoned napisał: Jaki rzutnik? Jakiś co potrafi 150-200" z4m jeszcze nie znalazłem modelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 11 godzin temu No wlasnie skad brac pieniadze na wlasny dom za ,£500.000 i aston martin za £200.000 Wtedy ide na miasto wyrywam cizie i robimy sobie bejbika i slub i daje jej nad glowa i bryke Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Rosetta Stoned napisał: No wlasnie skad brac pieniadze na wlasny dom za ,£500.000 i aston martin za £200.000 Wtedy ide na miasto wyrywam cizie i robimy sobie bejbika i slub i daje jej nad glowa i bryke Xd Praca odpada bo zawsze jest coś lepszego do kupienia niż ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja píerdole t-shirt za 12zł mam bo inflacja były po 9.99 Naprawdę? Co to za różnica 2 zl eh. Dla dzieci drożej sie kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 10 godzin temu Ja mam za duzo ubran a i tak chodze ciagle w tym samym Spodenki moro albo jasne jeansy Koszulka i bluza Z racji ze codziennie sie myje dobrze i dbam o higiene to mi ubrania nie smierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dubel Edytowano 10 godzin temu przez Rosetta Stoned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 733 Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja píerdole t-shirt za 12zł mam bo inflacja były po 9.99 inflacja mierzy wzrost cen, a nie go wywołuje Coś jakby powiedzieć: 'jadę 140km/h bo prędkościomierz' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Naprawdę? Co to za różnica 2 zl eh. Dla dzieci drożej sie kupuje. No podniesli cenę w czarnym tshirt się dobrze wygląda ale ja mam dobrom sylwetke jak ktoś jest przychudy albo gruby to musi się dowartosciowac albo nakładać jakieś koszule po 3tyś bo sam wygląda jakby wieszak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 733 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: No podniesli cenę w czarnym tshirt się dobrze wygląda ale ja mam dobrom sylwetke jak ktoś jest przychudy albo gruby to musi się dowartosciowac albo nakładać jakieś koszule po 3tyś bo sam wygląda jakby wieszak nie perdol leżak takie t-shirty to się nadają tylko na miss mokrego podkoszulka 'Noszę dziurawe skarpety bo mam piękne stopy, a normalne całe to noszą tylko Ci z grzybicą' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: ale ja mam dobrom sylwetke Już wyparcie wjechało na pełnej piždzie Dopiero co napisałeś, że blond karyna w zabce nie zagadała do ciebie, bo wyglądasz jak gòwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak napisał: jak ktoś jest przychudy albo gruby to musi się dowartosciowac albo nakładać jakieś koszule po 3tyś bo sam wygląda jakby wieszak Wyparcie cd. na pełnej piždzie, zawsze se znajdziesz wytłumaczenie mózgu na biedę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Już wyparcie wjechało na pełnej piždzie Dopiero co napisałeś, że blond karyna w zabce nie zagadała do ciebie, bo wyglądasz jak gòwno No zwyczajnie żeby taka zagadala to czeba wyglądać jak milion dolarów ken it Jestem ubrany tanio ale sylwetka broni się sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 10 godzin temu To jest też mocno nierealistyczne i świadczy o małym zrozumieniu kobiet. Leżak bowiem oczekuje, że zupełnie nieznajoma mu dziewczyna do niego zagada, bo do jakiegoś typa w okularach zagadała. Generalnie tak to nie działa. Po pierwsze, kobiety preferują by mężczyzna 1-szy zagadał, a te, które są otwarte na to by same pierwsze wychodzić z inicjatywą, z reguły nie robią tego wobec zupełnie nieznajomych mężczyzn - to zdarza się bardzo rzadko i wiąże się poniekąd z kwestią strefy bezpieczeństwa u kobiet. Zdarza się to natomiast wobec tych mężczyzn, którzy są choćby znajomymi jej znajomych, itp... z jakiegoś zdefiniowanego otoczenia, bo wtedy, taka kobieta podejmująca inicjatywę, ma jakiś podstawowy zarys tego osobnika, w znaczeniu, że ma minimum wiedzy, że jest spoko, normalny, nic nie odwali itp. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: No zwyczajnie żeby taka zagadala to czeba wyglądać jak milion dolarów ken it Jestem ubrany tanio ale sylwetka broni się sama A plecaka się wstydzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: To jest też mocno nierealistyczne i świadczy o małym zrozumieniu kobiet. Leżak bowiem oczekuje, że zupełnie nieznajoma mu dziewczyna do niego zagada, bo do jakiegoś typa w okularach zagadała. Generalnie tak to nie działa. Po pierwsze, kobiety preferują by mężczyzna 1-szy zagadał, a te, które są otwarte na to by same pierwsze wychodzić z inicjatywą, z reguły nie robią tego wobec zupełnie nieznajomych mężczyzn - to zdarza się bardzo rzadko i wiąże się poniekąd z kwestią strefy bezpieczeństwa u kobiet. Zdarza się to natomiast wobec tych mężczyzn, którzy są choćby znajomymi jej znajomych, itp... z jakiegoś zdefiniowanego otoczenia, bo wtedy, taka kobieta podejmująca inicjatywę, ma jakiś podstawowy zarys tego osobnika, w znaczeniu, że ma minimum wiedzy, że jest spoko, normalny, nic nie odwali itp. No ja niestety nigdy nie miałem okularów bo mam dobrom ostrość a one powodujom taki inteligentny bezpieczeństwa look i anastazje lubiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 328 Napisano 10 godzin temu Ty nie jesteś samcem, tylko 40 letnim dzieckiem, na dodatek prawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach