Tak czeba tak 92 Napisano 20 godzin temu 57 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Nic mi nie mów. Jedzenie lodów robi się burżujskie. Mi się udało kupić po 62gr 50szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 20 godzin temu Niestety zjadłem w tydzień i nawet 30zł to strasznie dużo pieniędzy jak na tydzień i już nie kupiłem nadal walczę z uzależniony od lodów mam dilirum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 20 godzin temu 43 minuty temu, Srakalote napisał: Chyba lepiej się posikac niż lunatykować i nie pamiętać co robisz Kto cię zbanowal kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 122 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Pistacjowe są lepsze. Chałwowe mi bardziej smakują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 20 godzin temu Ja moglbym ale jestem splukanym biedakiem bez grosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 453 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Lody kawowe Grycana polecam. 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Pistacjowe są lepsze. 24 minuty temu, salix napisał: Chałwowe mi bardziej smakują. Grycana to najbardziej lubię słony karmel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 453 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Tak. Było słuchać starszych, to bym uniknęła tej kompromitacji i plamy na łóżku. Wyszło szydło z worka, długo się z tym ukrywałeś, a nie sorry, ukrywałaś. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 20 godzin temu Ja dzisiaj tez sie tak czuje, leze w wyrze bo masakra, a na dworze slonce zabija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 20 godzin temu Ale wypoczne sobie a jutro wczesnie rano uderze na basen moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 20 godzin temu A mnie ze tu kolejny dzien pisze zamiast sobie pograc w jakies gierki denerwuie mnie to ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 19 godzin temu Ja tez nie znam Ale jest taki upal ze masakra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 19 godzin temu Wspolczuje ludzom co w takie upaly musza do pracy, np budowlanka albo przy jedzeniu np kebaby i nie maja klimatyzacji, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 453 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Srakalote napisał: Chyba lepiej się posikac niż lunatykować i nie pamiętać co robisz Jak byłam mała to zdarzało mi się lunatykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 453 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Srakalote napisał: Wyjeebane w to wszystko fajnie że piszemy teraz Srelcia Srynik Dałam reakcje bo z tym zerem wygladalas podejrzanie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 17 godzin temu No fajnie xD Ja caly dzien w lozku dzisiaj Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Srakalote napisał: Mam wrażenie że wszyscy grają w grę której zasad nie rozumiem Zniszczyli mi portfel z bólu dopy zemszcze się ale jeszcze nie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 16 godzin temu Ty nie pisz tak, bo na serio ktoś będzie chciał Ci ten cukier kupić. Ja miałem tak z sokiem jabłkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ty nie pisz tak, bo na serio ktoś będzie chciał Ci ten cukier kupić. Ja miałem tak z sokiem jabłkowym. Dwa będę miał za darmo legalnie tylko jeszcze muszę wydać 112zł w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach