Szymonjan 1 Napisano 16 godzin temu Mam pytanie do dziewczyn/kobiet. Czy dałybyście radę podnieść i nosić na rękach chłopaka, który waży 62 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Szymonjan napisał: Mam pytanie do dziewczyn/kobiet. Czy dałybyście radę podnieść i nosić na rękach chłopaka, który waży 62 kg? A to takie czasy nastały że już trzeba ich nosić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Szymonjan napisał: Mam pytanie do dziewczyn/kobiet. Czy dałybyście radę podnieść i nosić na rękach chłopaka, który waży 62 kg? Jesteś na coś chory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymonjan 1 Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, Onaaaa napisał: A to takie czasy nastały że już trzeba ich nosić? A no nastały takie czasy, że teraz tak dużo mówi się o równouprawnieniu kobiety i mężczyzny. No więc skoro mamy równouprawnienie, to dlaczego kobieta nie mogłaby nosić swojego faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 7 godzin temu To jakiś fetysz? Tak jak rozgniatanie ślimaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Szymonjan napisał: A no nastały takie czasy, że teraz tak dużo mówi się o równouprawnieniu kobiety i mężczyzny. No więc skoro mamy równouprawnienie, to dlaczego kobieta nie mogłaby nosić swojego faceta? Hmhm ja bym nie uniósła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 6 godzin temu Ale weź pod uwagę że niby uprawnienie ake jednak kobieta jest słabsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymonjan 1 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale weź pod uwagę że niby uprawnienie ake jednak kobieta jest słabsza. To że jest słabsza to ja wiem. Dlatego właśnie moje pytanie brzmi "czy dałybyście radę". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 6 godzin temu A co to za wykolejeniec kolejny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szymonjan napisał: To że jest słabsza to ja wiem. Dlatego właśnie moje pytanie brzmi "czy dałybyście radę". Ja podniosę 10 kg, no może 15 ale to juz ledwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srakalote 4 Napisano 6 godzin temu Nie nie uniese matko jakie problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach