Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Takie mrożone koorczaka czy mięso mielone mi wystarczy to tylko kupić 4szt chleba co tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Ewentualnie będę miał budżetu na słodycze czy prase muszę to ogarnąć jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Takie mrożone koorczaka czy mięso mielone mi wystarczy to tylko kupić 4szt chleba co tydzień A skąd kurrwiu masz mięso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 9 godzin temu Haha co kończy się mamona xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: A skąd kurrwiu masz mięso Na promce można kupić mielone po 3-4zł a koorczaka po 5-8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha co kończy się mamona xD Nom 23tyś zostało mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha co kończy się mamona xD Normalnie mam w zamrażarce jeszcze z tego 4kg co kupiłem se i może z połowę zeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu A to wygodne wrzucam w tom samom wode 3x dziennie nawet przypraw nie marnuje dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha co kończy się mamona xD Ciotka powiedziała ostatnio skurrwielowi że już mu nie będzie jedzenia przynosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Także jeszcze muszę ogarnąć mrozenie chleba naleśników robić i zejść z tytoniu z 90 na 75g tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: Ciotka powiedziała ostatnio skurrwielowi że już mu nie będzie jedzenia przynosić Nic takiego właśnie przynosi tak dużo szynki sera i warzyw że właściwie ja mogę tylko kupować chleb i raz na kilka tygodni mrozone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Ostatnio mi przyniosła 11 opakowań bo chce żebym groby posprzatal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jaity napisał: Ciotka powiedziała ostatnio skurrwielowi że już mu nie będzie jedzenia przynosić To naucz kolegę nurkować w koszach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Datami musiałem aż ułożyć bo tyle tego szajsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysmienity 1 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Jaity napisał: A skąd kurrwiu masz mięso A co zazdrościsz że jego stać na mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Wysmienity napisał: A co zazdrościsz że jego stać na mięso? Nie stać Edytowano 9 godzin temu przez Jaity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: To naucz kolegę nurkować w koszach. Przecież on umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Wypatrywac te promki hipermarket mięsa i mrozic to hak rzeczywistości na inflacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Datami musiałem aż ułożyć bo tyle tego szajsu Ciotka powiedziała albo idziesz do roboty albo koniec przynoszenia jedzena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Tylko mojom slabociom som słodycze i nie wiem jak to ogarnąć tesz trzeba by się nauczyc robic jakieś ciasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: Ciotka powiedziała albo idziesz do roboty albo koniec przynoszenia jedzena Nic takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Tylko mojom slabociom som słodycze i nie wiem jak to ogarnąć tesz trzeba by się nauczyc robic jakieś ciasta Albo chociaż jakieś placki nalesnikowe z cukier puder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu Właśnie nie wiem czy się skupiać na zarabianiu pieniędzy czy na oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Jaity napisał: Nie stać Stać ostatnio kupiłem 4kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Właśnie nie wiem czy się skupiać na zarabianiu pieniędzy czy na oszczędności Oszczędzanie ci nic nie da bo i tak za 2 lata na ulice. A zarabiać nie chcesz bo do pracy nie pójdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jaity napisał: Oszczędzanie ci nic nie da bo i tak za 2 lata na ulice. A zarabiać nie chcesz bo do pracy nie pójdziesz Na ulice z 800tyś powinienem zrobić prawko bym se kupił kampera za 12tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Na ulice z 800tyś powinienem zrobić prawko bym se kupił kampera za 12tyś Ciekawe skąd weźmiesz 800 tys jak melina Podlaska jest komunalna i warta 200 A prawka na szczęście upośledzeni robić nie mogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Na ulice z 800tyś powinienem zrobić prawko bym se kupił kampera za 12tyś Ty siebie czytasz? Gotujesz w tej samej wodzie 10 razy a kamper ci się marzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Jaity napisał: Ciekawe skąd weźmiesz 800 tys jak melina Podlaska jest komunalna i warta 200 A prawka na szczęście upośledzeni robić nie mogą Ja z wawa srodmiescie i nie mam w papierach wad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ty siebie czytasz? Gotujesz w tej samej wodzie 10 razy a kamper ci się marzy. Bo tańszy niż mieszkanie bym mógł bimbac za kasę z mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach