Spaghetti... 176 Napisano 16 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 176 Napisano 16 godzin temu I nie tylko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 16 godzin temu Nie boję, ale męczą... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 176 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Siła nie polega na agresji tylko opanowaniu ... Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 16 godzin temu Prawdziwe futro nie do zastąpienia, choć sweterkowe też wygląda ciekawie. Coraz lepiej sobie radzi sztuczna inteligencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 16 godzin temu Zbieram się bo od jutra, dzisiaj trzeba będzie wcześniej wstawać. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 15 godzin temu Kiedyś na nich trafiłam... tego jeszcze nie słuchałam, ale ogólnie ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 176 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, marawstala napisał: Prawdziwe futro nie do zastąpienia, choć sweterkowe też wygląda ciekawie. Coraz lepiej sobie radzi sztuczna inteligencja. Nie jestem sztuczną inteligencją ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie jestem sztuczną inteligencją ... Wiem, chodziło o kota którego wrzuciła Dumbo.) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 15 godzin temu Dobranoc tym razem serio. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 176 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Wiem, chodziło o kota którego wrzuciła Dumbo.) Spoko szanuje, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 9 godzin temu Moje niedawne odkrycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach