afekafe 294 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Mobilny klimatyzator na szyję? https://ecsmedia.pl/cdn-cgi/image/format=webp,width=270,height=270,/c/przenosny-wentylator-wiatrak-na-szyje-usb-chlodzacy-mobilny-klimatyzator-b-iext168442491.jpg Edytowano 9 godzin temu przez afekafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 505 Napisano 9 godzin temu Na szyję? Zawieje cię jak w oknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 9 godzin temu Mój kolega nosił coś takiego do pracy. Nigdy nie pytałam niestety czy warto, ale nosił, więc chyba coś mu to dawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Na szyję? Zawieje cię jak w oknie. Można sterować nawiew. Pytam, bo pierwszy raz się dowiedziałam o ich istnieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 91 Napisano 9 godzin temu Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Mój kolega nosił coś takiego do pracy. Nigdy nie pytałam niestety czy warto, ale nosił, więc chyba coś mu to dawało. Wygląda ciekawie. Pomyślałam, że dobrze mieć coś takiego w torebce na dłuższe wyjście z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 752 Napisano 9 godzin temu zajrzyjcie sobie na Ali to poznacie pełne spektrum chińskiej fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ja tez Czyli nie pomożesz? Pełno tych gadżetów, nie wiem co warto kupić żeby w szufladzie nie leżało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Wygląda ciekawie. Pomyślałam, że dobrze mieć coś takiego w torebce na dłuższe wyjście z domu. Mam się spotkać z tym kolega to mogę zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 91 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Czyli nie pomożesz? Pełno tych gadżetów, nie wiem co warto kupić żeby w szufladzie nie leżało. Nie. Kup se na temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: zajrzyjcie sobie na Ali to poznacie pełne spektrum chińskiej fantazji Temu ma to samo. Ten który wygrzebałam jest z empik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 9 godzin temu Powiem Wam,że nigdy mnie nie zawiało, nie wiem nawet jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Mam się spotkać z tym kolega to mogę zapytać. Jeśli możesz, to poproszę. Nie jest drogi, może mi przynieść ulgę poza domem. Nie zawsze mogę się zabarykadować w domu gdy jest upał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Jeśli możesz, to poproszę. Nie jest drogi, może mi przynieść ulgę poza domem. Nie zawsze mogę się zabarykadować w domu gdy jest upał. Ok, postaram się z nim spotkać w ten weekend. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie. Kup se na temu Nie pytam gdzie kupić, tylko czy warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 505 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Powiem Wam,że nigdy mnie nie zawiało, nie wiem nawet jak to działa. Tak że szyja boli i nie można nią swobodnie kręcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 505 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Nie pytam gdzie kupić, tylko czy warto. Jedno co warto upić się warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 91 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jedno co warto upić się warto. Też nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 752 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Powiem Wam,że nigdy mnie nie zawiało, nie wiem nawet jak to działa. pijesz, pijesz i idziesz zawiana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jedno co warto upić się warto. Ze mną ten numer nie przejdzie. Nie naumiłam się jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pijesz, pijesz i idziesz zawiana... Pijesz, pijesz, to już nie zawiana, a naciulana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 752 Napisano 9 godzin temu idealne do apartamentu 15 metrów: https://ae01.alicdn.com/kf/S4df24e2c55034c3f81dca1f36406c7cfT.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 752 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Pijesz, pijesz, to już nie zawiana, a naciulana nad morzem zawiana tak wieje, że człowiekiem miota od lewej do prawej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: nad morzem zawiana tak wieje, że człowiekiem miota od lewej do prawej Pierwszy raz się wylamię. To przez pogodę. W upały najlepszy jest wiatr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 505 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: idealne do apartamentu 15 metrów: Nie mogłeś się zarejestrować na forum wcześniej? Jak urządzałam pokój córki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: pijesz, pijesz i idziesz zawiana... Zalana, raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, afekafe napisał: Mobilny klimatyzator na szyję? A cóż to jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 411 Napisano 9 godzin temu Może chodzi o mobilny kołnierz ortopedyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Klimatyzator/wiatraczek mobilny zakładany na szyję. Na głowę by mogli wymyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Może chodzi o mobilny kołnierz ortopedyczny? Mobilny to jest każdy jeden zakładasz i idziesz gdzie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach