Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kamila159

Facet i cisza

Polecane posty

Skasowali mi post!! Ale już się wszystko wyjaśniło 

w skrócie ;

A no więc właśnie opiszę w skrócie bo się wszystko wyjaśniło 

Poznałam faceta na spotkaniu. Całą noc przegadaliśmy, rozmowa była super, świetnie się rozumieliśmy. Wyszedł ze mną z imprezy, odprowadził mnie do auta i powiedział że to był bardzo miły wieczór i że pewnie się spotkamy jeszcze na jakimś wydarzeniu. Speszona powiedziałam pewnie tak i się odwróciłam i wsiadłam do auta. Byłam zła na siebie że tak zrobiłam bo rozeszliśmy się bez podania numeru telefonu. Znalazłam go na fb . Zaakceptował od razu, napisałam i odpisał, zaproponowałam luźną przejażdżkę rowerową bo wiem że to lubi to napisał że koleżeńsko może iść ale nic więcej nie obiecuję bo nie czuje między nami chemii. Jestem w szoku trochę. Rozmawiało nam się super, widziałam jak na mnie patrzy. Chyba trochę się wygłupiłam…

pytanie do mężczyzn- czemu dajecie takie mylne sygnały? Przecież gdybym mu się nie podobała to po co byłby 3 h przy mnie na imprezie? Po co by odprowadzał do auta? Super nam się rozmawiało i mieliśmy mnóstwo podobnych zainteresowań. Zbiło mnie to z tropu trochę i zdołowało… on ma 38 lat ja 30. Co o tym myślicie ? Głównie zapytam mężczyzn 

To było bardziej spotkanie niż impreza. Ja przyszłam ze swoimi znajomymi on przyszedł sam i było jasno spokojnie 🙂

7 godzin temu, hrabia Pomme de terre napisał:

odpisałem że żadnych mylnych sygnałów nie było

Dlaczego mylnych sygnałów wg Ciebie nie było ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się