Żaba Monìka 1924 Napisano wczoraj o 12:52 Podobno te wiatraki na szyję są spoko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano wczoraj o 17:30 Dziękuję. Wyszukałam też opinii o tym gadżecie. Nie chcę mieć kolejnej szuflady z nieużywanym sprzętem. Mam mieszane uczucia. Tanie i niby bardzo praktyczne na upalne lato, a nigdy wcześniej się z tym nie zetknęłam u innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano wczoraj o 17:55 23 minuty temu, afekafe napisał: Dziękuję. Wyszukałam też opinii o tym gadżecie. Nie chcę mieć kolejnej szuflady z nieużywanym sprzętem. Mam mieszane uczucia. Tanie i niby bardzo praktyczne na upalne lato, a nigdy wcześniej się z tym nie zetknęłam u innych. Możesz zawsze pozostać przy tradycyjnym wachlarzu. Pasowałby do Ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano wczoraj o 18:07 12 minut temu, Żaba Monìka napisał: Możesz zawsze pozostać przy tradycyjnym wachlarzu. Pasowałby do Ciebie. Mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach