Żaba Monìka 1924 Napisano środa o 12:52 Podobno te wiatraki na szyję są spoko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 311 Napisano środa o 17:30 Dziękuję. Wyszukałam też opinii o tym gadżecie. Nie chcę mieć kolejnej szuflady z nieużywanym sprzętem. Mam mieszane uczucia. Tanie i niby bardzo praktyczne na upalne lato, a nigdy wcześniej się z tym nie zetknęłam u innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano środa o 17:55 23 minuty temu, afekafe napisał: Dziękuję. Wyszukałam też opinii o tym gadżecie. Nie chcę mieć kolejnej szuflady z nieużywanym sprzętem. Mam mieszane uczucia. Tanie i niby bardzo praktyczne na upalne lato, a nigdy wcześniej się z tym nie zetknęłam u innych. Możesz zawsze pozostać przy tradycyjnym wachlarzu. Pasowałby do Ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 311 Napisano środa o 18:07 12 minut temu, Żaba Monìka napisał: Możesz zawsze pozostać przy tradycyjnym wachlarzu. Pasowałby do Ciebie. Mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 23 godziny temu ..,,,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Eva z dupy napisał: ..,,,. jhj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2182 Napisano 23 godziny temu Wydaje mi się, że takie wiatraki nie będą korzystne dla osób mających problem z zatokami... jak ktoś nie ma z tym problemu to myślę, że w upale może czuć ulgę. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 311 Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, marawstala napisał: Wydaje mi się, że takie wiatraki nie będą korzystne dla osób mających problem z zatokami... jak ktoś nie ma z tym problemu to myślę, że w upale może czuć ulgę. : ) Co tam zatoki. Przez taką "wichurę" mogę jeszcze bardziej nastroszyć fryzurę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 16 Napisano 21 godzin temu 28 minut temu, afekafe napisał: Co tam zatoki. Przez taką "wichurę" mogę jeszcze bardziej nastroszyć fryzurę Jeśli to urządzenie nie schładza powietrza, a tylko dmucha tym zaciąganym, to ten wachlarz jednak bardziej stylowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 311 Napisano 21 godzin temu 8 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Jeśli to urządzenie nie schładza powietrza, a tylko dmucha tym zaciąganym, to ten wachlarz jednak bardziej stylowy Dmucha tym zaciąganym Jest też opcja: wiatraczek z klimatyzatorem. Też mam mieszane uczucia. Niby zajebisty bajer, a nie widziałam tego u nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach