Tak czeba tak 97 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Leżak ja to przy komputerze dziennie z 10 godzin siedzę. Nie bolą mnie tylko w lecie łzawią bo mam alergie a leki tam średnio działają. Tylko pewnie przez to mam słabe oczy i wade wzroku. No ja mam teraz 23" z metra niby widzę bez okularów ale po 5h już jestem zmęczony w wzroku może większy potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No właśnie nikt Ci nie wjeżdżał na chatę i nie ciągał po komendzie z powodu braku pracy i jakichś donosów. Mi wjechali bo ignorowalem ich 4lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: No ja mam teraz 23" z metra niby widzę bez okularów ale po 5h już jestem zmęczony w wzroku może większy potrzebuje Mam wadę minus 2 w obu oczach juz od liceum. Czasem ubiorę okulary a czasem nie to zależy czy mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: No właśnie nikt Ci nie wjeżdżał na chatę i nie ciągał po komendzie z powodu braku pracy i jakichś donosów. Nie bo ja grzeczna zawsze sam wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Wolno to się sprzedaje prawie wcale nie ma co gadać do ludzi o zdalnych bo będą ciekawi co dokładnie i żeby go sprawdzono Jakąś legendę trzeba im sprzedać taką która się kupy trzyma . To byłoby nękanie więc z tymi donosami nie jest tak do końca że są takie skuteczne jeżeli bazują na pomówieniach z dòpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie bo ja grzeczna zawsze sam wiesz Wiem cicha woda, a nocą inna ona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Tak czeba tak napisał: Mi wjechali bo ignorowalem ich 4lata Dobra ja już nie wnikam w te sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wiem cicha woda, a nocą inna ona . Nocą rodzi sie we mnie potwór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Nocą rodzi sie we mnie potwór Wiem i lubisz urozmaicenia muzyczne. Czas się kłaść chyba czy jeszcze gdzieś idziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 9 godzin temu Skończę tylko film o gościu któremu vendetta dodaje skrzydeł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Wysmienity napisał: Obniż cenę do 10 zł za sztukę to może ktoś kupi Kupujom po średnio 200, 2tyś już przytulilem więc wole wolno a dużo pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: Nocą rodzi sie we mnie potwór Dla mnie 5-6h to jest max pracować ale ja jestem bardzo wydajny że jak by mi schodzilo od razu to bym milionerem został No tysiące tworzę wartości codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 102 Napisano 9 godzin temu Jesteś taki pocieszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu Więc chyba se zaplanuje 4h pół etatu za bardzo mnie męczy 5-6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: Wiem i lubisz urozmaicenia muzyczne. Czas się kłaść chyba czy jeszcze gdzieś idziesz No gdzie mam iść o północy zwariowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jesteś taki pocieszny. Bo taka jest prawdziwa wartość pracy myślisz ze jak ktoś otwiera sklep konsolowy zatrudnia typa płacąc ze skladkami 5tyś za lokal 4tyś prąd 1tyś swój zus 2tyś to wychodzi na minus? Nie on jeszcze ma z tego 8tyś 20tyś gdzieś to prawdziwa wartości roboty taki tysiak dziennie utargu na czysto minimum jak kumaty sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Więc chyba se zaplanuje 4h pół etatu za bardzo mnie męczy 5-6 To jest dobre podejście 4 godzinki dziennie wytrzymasz a ci wystarczy w sensie zarobku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jest dobre podejście 4 godzinki dziennie wytrzymasz a ci wystarczy w sensie zarobku. Może się z czasem przyzwyczaje do 8h chyba 4h na początku to dobry wybór byle codziennie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jesteś taki pocieszny. Zresztą wystarczy zobaczyć ile usługi kosztujom a ile w 8h można machnac wczoraj oglądałem że zaklejenie okna malarz se liczy 450 chyba czy 350 i ból dopy ludzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 102 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Zresztą wystarczy zobaczyć ile usługi kosztujom a ile w 8h można machnac wczoraj oglądałem że zaklejenie okna malarz se liczy 450 chyba czy 350 i ból dopy ludzom A co ty mi piszesz chlopie nie rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu Mamy 2025 tutaj już nie ma płyt po 10 ani 50 za usługę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: A co ty mi piszesz chlopie nie rozumie Niektórzy menyalnie jeszcze som w cenach gimnazjum jak przemek mi by się nie chciało iść do inpostu za 10 bym musiał wyc z braku tytoniu chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach