Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

a ty już długo piszesz na forum? Bo ja cie zauważyłam dopiero przy tej inbie z architekturą

Ja wiem gdzieś od listopada. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Zwykle znają się że studiów tylko jeden poszedł w lewo a drugi w prawo. Że szpitalami ciężko wygrać, bo kolos. I może nie dołożyli zbytnio starań bo trza było łapówke dać zachęcić do pracy. 😁

Ewentualnie dyskutujesz z urojeniami, jak zazwyczaj ze swoimi.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jal mozna ścigać kogoś za to że nie pracuje? Tak to nie działa.

A no można też ignirowalem listy bo jak to aż mnie doprowadzono na psy praktycznie w kajdankach

9 minut temu, Get Out napisał:

Mózg też spala i potrzebuje białka. Kultura i empatia  też sprawia, że się otwierają przed nami . 😁

Jesteś mięsożerna więc w kierunku czerwonego mięsa można uderzyć. Małe drogie wartościowe w składniki . 😉

Ja o dziwo zaczynam dobrze znosić te upały odkąd szprycuje się elektrolitami. 

Jeśli mam wybrać czy zimno czy upał zawsze wybiore upał bo nie muszę sie ubierać za bardzo 😆

Nie lubie za bardzo czerwonego tylko kurczaki bym jadła i indyki. 

Takie elektrolity w pastulkach do rozpuszczenia w widzie? 

Edytowano przez Onaaaa

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Co do mamy to z moją mamą mam tak samo bo leczy sie na coś jednego i pogarsza sie zdrowie. Ona traci wzrok że juz prawie nie widzi ale musi brać te leki co jej szkodzą bo już dawno by nie żyła. Tak jest z tymi lekami i trzeba wybrać mniejsze zło. 

Co do ojca to tak jest bo on to zawalił i to nie jest sprawiedliwe ale nic nie jest sprawiedliwe. Sama mialam kiedyś długi za głupotę ale trzeba bylo oddać.

Jal mozna ścigać kogoś za to że nie pracuje? Tak to nie działa.

Nie można bo nie ma nakazu pracy i coś innego musiało być, bo oni bez powodu nie ciągają ludzi po komendach. 😁

• Like 1

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ewentualnie dyskutujesz z urojeniami, jak zazwyczaj ze swoimi.

Spójrz na siebie ile ugrałeś tyle co twoja familia za okupacji i jest zgrzytanie zębami. 😁

1 godzinę temu, Tak czeba tak napisał:

warren buffett powiedział że grunt to się dobrze urodzić

Jedynym sposobem na zdobycie miłości jest bycie kochanym. To bardzo irytujące, jeśli masz dużo pieniędzy. Chciałbyś myśleć, że możesz wypisać czek: „Kupię miłość wartą milion dolarów”. Ale to tak nie działa. Im więcej miłości dajesz, tym więcej dostajesz.

to też ten sam Buffet

1 godzinę temu, kris888 napisał:

Zrobi się.

Ty chyba czytasz w myślach. Ostatnio miałem chęć na gofra, ale nigdzie w moim mieście nie było. Jedna budka zamknięta, w drugiej tylko same lody 😞

przy wypłacie zaszalej i kup sobie gofrownicę 😄 

2 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

A no można też ignirowalem listy bo jak to aż mnie doprowadzono na psy praktycznie w kajdankach

Mój brat nie pracuje juz wiele lat i nikt go nigdzie nie ciągnie. A nie sprzedawałeś czegoś kradzionego czy podejrzanego? W sensie nie miałeś jakiegoś dochodu z czegoś nielegalnego?

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie można bo nie ma nakazu pracy i coś innego musiało być, bo oni bez powodu nie ciągają ludzi po komendach. 😁

A to podczepili pod wymyslone rzeczy dokładnie to że matka się zneca nade mnom a ja nad nią i praworządności a system był naprawdę ciekawy dlaczego nie pracuje 

Jest takie powiedzenie daj mi człowieka a przepis się znajdzie i coś wrzucili co pasowało 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jeśli mam wybrać czy zimno czy upał zawsze wybiore upał bo nie muszę sie ubierać za bardzo 😆

No to tutaj nie mamy zbieżności , bo zima jest dla mnie bardziej klimatyczna ale to szczegół. 😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Mój brat nie pracuje juz wiele lat i nikt go nigdzie nie ciągnie. A nie sprzedawałeś czegoś kradzionego czy podejrzanego? W sensie nie miałeś jakiegoś dochodu z czegoś nielegalnego?

Nie miałem tylko 270tyś i legalne głównie z renty rodzinnej oszczędności życia 

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

przy wypłacie zaszalej i kup sobie gofrownicę 😄 

Gofrownica grosze kosztuje to rzeczywiście zaszaleje chłopak 🤣

• Haha 1

1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał:

tylko straciłeś czas na tę fotografię

na coś musiał iść żeby rentę pobierać

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Nie miałem tylko 270tyś i legalne głównie z renty rodzinnej oszczędności życia 

A nie złożyłeś papierów o pomoc przy matce do mopsu? Bo oni wtedy węszą jak ktoś nie pracuje i sprawdzają czemu. 

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Kolejny mitoman który myśli że przeciętny człowiek nie jest w stanie posklejać do kupy jego żywota i wyciągnąć odpowiednie wnioski xD 

To był cyrk na kółkach bo matka zeznaje przyglucha na calom komende że jestem kochany i jej pomagam w życiu a ja w drugom pokoju że matka jest spoko i mam pieniędze nie muszę pracować 

59 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja tak samo tylko u mnie te upal dłużej są i w lato jeść się nie da chyba że lody i truskawki.

w sumie to miseczka truskawek do kawy weszła i lód rożek panna cotta 

3 minuty temu, Get Out napisał:

No to tutaj nie mamy zbieżności , bo zima jest dla mnie bardziej klimatyczna ale to szczegół. 😁

W zimie zamarzam a w lato wystarczy sie rozebrać i jest ok 😆

A nie złożyłeś papierów o pomoc przy matce do mopsu? Bo oni wtedy węszą jak ktoś nie pracuje i sprawdzają czemu. 

No właśnie od tego się zaczęło bo nie chciałem pomocy ani matka a ja jeszcze gadać z mopsem. Bo po co jak miałem 270tyś 

A mops mi jakieś papiery wkladal do skrzynki i polecone żebym się wstawil do działu pracy socjalnego coś takiego 

5 minut temu, Onaaaa napisał:

pomoc przy matce

Nie było wtedy potrzeby była chłodząca i kumajaca zresztą w czasie rozprawy przepisala mi mieszkanie na wszelki wypadek gdyby chodzilo im o nie 

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

No właśnie od tego się zaczęło bo nie chciałem pomocy ani matka a ja jeszcze gadać z mopsem. Bo po co jak miałem 270tyś 

To mialam podobnie. Rodzice złożyli do mopsu o opiekę nad dziadkiem i wszystkich prześwietlali a ja wtedy nie pracowałam i byłam sama z małym dzieckiem to głupoty o mnie pisali ze nie chce pracować i nie mam ubezpieczenia a ja to wtedy mialam w du.pie te ubezpieczenie. Taki list przyszedł że ani nie jest zarejestrowana u bezrobotnych ani nic i skąd ma kase. W sumie nie wiedziałam o co im chodzi.

• Like 1

Bo już dawno miała to zrobić tylko mi było szkoda na notariusza przecież testament reczny by wystarczyło 

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

w sumie to miseczka truskawek do kawy weszła i lód rożek panna cotta 

I tyle przez cały dzień? 

To mialam podobnie. Rodzice złożyli do mopsu o opiekę nad dziadkiem i wszystkich prześwietlali a ja wtedy nie pracowałam i byłam sama z małym dzieckiem to głupoty o mnie pisali ze nie chce pracować i nie mam ubezpieczenia a ja to wtedy mialam w du.pie te ubezpieczenie. Taki list przyszedł że ani nie jest zarejestrowana u bezrobotnych ani nic i skąd ma kase. W sumie nie wiedziałam o co im chodzi.

No to widzisz właśnie a mowiom że mitomanie 

• Like 1

I tyle przez cały dzień? 

po 19 zrobiłem sobie obiad 🙂 

ale tak to nic i nie czułem się głodny

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

po 19 zrobiłem sobie obiad 🙂 

ale tak to nic i nie czułem się głodny

No właśnie a że u mnie takie temperatury często to żyje na owocach, lodach i wodzie i tak mi dobrze.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się