WychodzeNaChwile 757 Napisano 22 godziny temu 14 minut temu, _Gretta napisał: I nie ma jak ziemnak, mi najlepiej smakuje Jednak dla odmiany makaron lub kaszę gotuję do sosu. kupujesz konkretne odmiany czy tak co dają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ziemniak teraz zajęty i raczej w najbliższym czasie nie da rady tego wagonu odczepić A gdyby nie odczepił a doczepił następny wagon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 757 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A gdyby nie odczepił a doczepił następny wagon? a tak kombinujesz... no to się może udać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 341 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Mi też najbardziej ziemniak, a frytki to już moge jeść codziennie Jak waga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jak waga? Waga ziemniaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 757 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Jak waga? -ile masz wzrostu? -160 -a waga? -o jeszcze mniej... 140 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: -ile masz wzrostu? -160 -a waga? -o jeszcze mniej... 140 Musi dobrze wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 22 godziny temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli moge kupić sobie zamiast bobu ziemniaka Jak najbardziej jeżeli ugotujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano 22 godziny temu Nudno tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Musi dobrze wyglądać Do ideału kuli dąży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nudno tu Czy ja umrę w tym tygodniu? Mam pseudoudar słoneczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Caryca bez kultury napisał: Czy ja umrę w tym tygodniu? Mam pseudoudar słoneczny. Jak pseudo to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nudno tu Przysnolem po pół etatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Jak najbardziej jeżeli ugotujesz. No surowych nie jadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: Przysnolem po pół etatu Ugotuj mi kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No surowych nie jadam Ale bób chyba jedzą, bo moda taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ale bób chyba jedzą, bo moda taka Nie idę za modą. Dogonić jej nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie idę za modą. Dogonić jej nie moge Pech to pech cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 22 godziny temu Gadacie jak by bób "wynaleziono" wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 3 Napisano 21 godzin temu To hipsterzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Pech to pech cóż. Słabo biegam i czesto sie wywracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 21 godzin temu 20 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ugotuj mi kartofle Nie wiem skąd ytberzy majom pieniądze jak pół dnia robiom se pierwszom kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie wiem skąd ytberzy majom pieniądze jak pół dnia robiom se pierwszom kawe Zacznij nagrywać to co piszesz to może zarobisz. Nje znam się w dupje mam wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Słabo biegam i czesto sie wywracam Użyj rowera w takim razie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: No dokładnie z rybą i sałatka, bo ona jest normalna. Pyry tak średnio się nadają na romantyczną kolację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Użyj rowera w takim razie . Dobra ale boje sie że wjadę w słup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Pyry tak średnio się nadają na romantyczną kolację. A co sie nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: kupujesz konkretne odmiany czy tak co dają? Co dają, pierwszy raz w życiu kupiłam może 5 lat temu. Bobu nie znałam nie kupowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 757 Napisano 20 godzin temu 38 minut temu, _Gretta napisał: Co dają, pierwszy raz w życiu kupiłam może 5 lat temu. Bobu nie znałam nie kupowałam. a ja mówię o ziemniakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 19 godzin temu 38 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja mówię o ziemniakach No widzisz, czytanie z doskoku Ziemniaki to często winety, jak wierzyć teraz że to wineta Za każdym razem inaczej smakują ( u nas jeździ bus z warzywami ) Gdy jestem na targu to Orliki bardzo dobre, tylko też kłamią już. Lordy bywały jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach