zielonka10 7 Napisano 3 Lipiec Witam wszystkich i prosiłabym o poradę. Od 4 roku życia mieszkam w bliźniaku w małym mieście 30 000 tys mieszkańców i sąsiadów od początku mam tych samych (nie chodzi mi o sąsiadów za ścianą tylko z drugiej strony, od ogródka). Mieszkają tam dziadkowie (70 kilkuletni), jedna ich córka (po 50) z mężem i z dziećmi (syn 29 lat, córka 24 lata). Relacje mamy raczej dobre ale bardziej takie formalne, na dzień dobry tylko, ewentualnie ci dziadkowie porozmawiają z mamą czasami. Jutro ślub bierze 24 letnia wnuczka tych sąsiadów, z tym że już od dłuższego czasu mieszka ona i swojego chłopaka ale z tego co mówił sąsiad to błogosławieństwo będzie w ich domu z racji że mama Panny młodej tutaj mieszka. I nie wiem, nie dostaliśmy żadnego powiadomienia, tylko ci starsi sąsiedzi mówili mamie że będzie wesele. I teraz nie wiemy czy wypadałoby zanieść im jakiś mały upominek czy nie, jeśli młoda panna nie dała nam żadnego zawiadomienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach