chrobot 37 Napisano 3 Lipiec (edytowany) Podobno babę latami to udawalo https://ibb.co/Rmy0Sr3 Edytowano 3 Lipiec przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano wtorek o 19:10 Biedny słonik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano wtorek o 19:14 To lechtaczka przerosnieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 24 Napisano wtorek o 19:19 nie wiem o co cho, ale prawdziwa prawatywa była tu x lat temu, nawet spoko userka, taka normalna przypomniało mi się, że na jakimś starym pendrive mam nawet jej fote, haha, ale daaawno to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano wtorek o 19:20 to dumbo z duzym nosem na wersalce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 24 Napisano wtorek o 19:22 pewnie srynik, pravik, moon etc. mogliby coś więcej na ten temat powiedzieć i ta resztka co tu siedzi od x lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano wtorek o 23:52 Dnia 4.07.2025 o 01:09, chrobot napisał: Podobno babę latami to udawalo Dumbo ma fiutka smisznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach