Tak czeba tak 2 16 Napisano wczoraj o 10:56 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano wczoraj o 10:57 Nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano wczoraj o 10:57 Za dużo wszystkiego tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 23 Napisano wczoraj o 10:58 Dokladnie, ja tez nie lubie, tyle wszystkiego a niewiadomo co kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 114 Napisano wczoraj o 11:01 W niektórych zmniejszajo swiatla i muzykę. To jest jakby luksusowe dla mojego mózgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano wczoraj o 11:02 Ja tylko wziolem chleb i chemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano wczoraj o 11:06 Nie stać mnie na nic 350 mam na miesiąc a wydałem 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano wczoraj o 11:07 Dobrze że mam mięso w zamrażarce i plastry ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 519 Napisano wczoraj o 11:14 11 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Ja tylko wziolem chleb i chemie Spokojnie człowiek bez jedzenia wytrzyma nawet miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 23 Napisano wczoraj o 11:35 a ja sie wkurzylem na granie w gry, znudzily mi sie, i szukam czegos nowego, co moge porobic, czego nigdy nie robilem, pouczylbym sie czegos, np jak tworzyc gierki komputerowe albo innego jezyka obcego moj kumpel AncientWisdom zasugerowal mi, zebym sie zaczal uczyc arabskiego, wiec chyba sobie ogarne jakies aplikacje na androida do nauki, np. duolingo i obczaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano wczoraj o 12:08 53 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie człowiek bez jedzenia wytrzyma nawet miesiąc. Chudne w oczach brakuje mi słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 519 Napisano wczoraj o 13:01 52 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Chudne w oczach brakuje mi słodyczy To akurat dobrze, słodycze niezdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 16 Napisano wczoraj o 13:02 Leżak, masz duzo monitorów to sobie poliż zamiast lodów. Milionerski lu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 144 Napisano wczoraj o 13:52 2 godziny temu, Tak czeba tak 2 napisał: Ja tylko wziolem chleb i chemie Skład podobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 490 Napisano wczoraj o 14:22 3 godziny temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie stać mnie na nic 350 mam na miesiąc a wydałem 80 Wszystko już sprzedałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano 21 godzin temu 7 godzin temu, Maryyyś_+ napisał: Leżak, masz duzo monitorów to sobie poliż zamiast lodów. Milionerski lu. Na pewno lepiej niż ciebie polizac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 16 Napisano 21 godzin temu 6 godzin temu, kris888 napisał: Wszystko już sprzedałeś? Nie dopiero wystawiłem na 50tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 13 godzin temu Ja bym chętnie poszedł do hipermarkiet. Ja może bym kogoś spotkał, może by mnie obsłużyła jakaś miła pani, ja bym kupił energetyk lub sok jabłkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 435 Napisano 13 godzin temu Ostatnio była promka w sklepie i za 9.90 były z zgrzewie 3 soki. Winogronowy, z czarnej porzeczki i jabłkowy . Wypiłam z czarnej porzeczki, a reszta w lodówce się chłodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Ostatnio była promka w sklepie i za 9.90 były z zgrzewie 3 soki. Winogronowy, z czarnej porzeczki i jabłkowy . Wypiłam z czarnej porzeczki, a reszta w lodówce się chłodzi. Wiesz, że według aktualnej wiedzy o żywieniu soki są niezdrowe i nie powinno się ich pić. Jemy owoce a pijemy wodę. Nawet wyciskane nie sa zdrowe bo wrzucamy wszystko co powodowalo, że owoc nie podbija tak cukru. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Pokraka napisał: Wiesz, że według aktualnej wiedzy o żywieniu.... Kurczę! Paskudnie to wszystko wygląda! Szczególnie według aktualnej wiedzy o żywieniu. Pociesza mnie, że za rok ta wiedza będzie zupełnie inna. Żywienie jest jak polityka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kurczę! Paskudnie to wszystko wygląda! Szczególnie według aktualnej wiedzy o żywieniu. Pociesza mnie, że za rok ta wiedza będzie zupełnie inna. Żywienie jest jak polityka Tak, dlatego wierzę tylko w te wygodne. Nie lubię owoców, więc z ulgą przyjęłam fakt, że wcale nie są takie zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak, dlatego wierzę tylko w te wygodne. Nie lubię owoców, więc z ulgą przyjęłam fakt, że wcale nie są takie zdrowe. "Dla każdego według jego potrzeb, od każdego według jego możliwości" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 435 Napisano 11 godzin temu 29 minut temu, Pokraka napisał: Wiesz, że według aktualnej wiedzy o żywieniu soki są niezdrowe i nie powinno się ich pić. Jemy owoce a pijemy wodę. Nawet wyciskane nie sa zdrowe bo wrzucamy wszystko co powodowalo, że owoc nie podbija tak cukru. Pytanie co jest w dzisiejszych czasach zdrowe? Nawet na komunikację miejską się ostatnio przerzuciłam, żeby chronić środowisko od spalin i żeby figura była ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Miecz napisał: "Dla każdego według jego potrzeb, od każdego według jego możliwości" Szkoda, że to w świecie nie do końca działa. Jednak trochę we mnie zostało młodzieńczej wrażliwości Edytowano 11 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, niemaszuprawnień napisał: Ostatnio była promka w sklepie i za 9.90 były z zgrzewie 3 soki. Winogronowy, z czarnej porzeczki i jabłkowy . Wypiłam z czarnej porzeczki, a reszta w lodówce się chłodzi. soki czy napoje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Pytanie co jest w dzisiejszych czasach zdrowe? Nawet na komunikację miejską się ostatnio przerzuciłam, żeby chronić środowisko od spalin i żeby figura była ok Wiem, my mamy jeździć autobusami a bogacze latać prywatnymi samolotami bo co wolno wojewodzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Szkoda, że to w świecie nie do końca działa. Jednak trochę we mnie zostało młodzieńczej wrażliwości To słowa Marksa. Dla mnie lewactwo to jedna wielka utopia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: To słowa Marksa. Dla mnie lewactwo to jedna wielka utopia. Sądzisz, że nie wiedziałam czyje to słowa? Młodzi ludzie zazwyczaj są idalistami chcą lepszego świata i to już z piątku na sobotę a nie za 100 lat. Dlatego są podatni a ideologię to obiecujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Sądzisz, że nie wiedziałam czyje to słowa? Młodzi ludzie zazwyczaj są idalistami chcą lepszego świata i to już z piątku na sobotę a nie za 100 lat. Dlatego są podatni a ideologię to obiecujące. Każdy błądzi bo ma do tego prawo. Gorzej jak ktoś nie jest w stanie zrozumieć dlaczego pobłądził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach