E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bezpieczniej będzie pisanie o patologii w kontekście medycznym. Może być też np patologia ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wierzę! Idam, że nie wyczuwam w tym ironii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: I tu się mylisz, bezrobocie jest uznawane za patologię. Serio? Jeżeli nie podzielasz moich poglądów to jesteś ciemnogród i dodatkowo jesteś patologią! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Pokraka napisał: Mąż mi właśnie złamał serce, chciał wrzucić spodnie w które się już nie mieszcze. Faceci są jednak bez serca, jednak jak powiedziałam że jeszcze się kiedyś w nie zmieszczę to mi je oddał Mam tak samo, tzn trzymam rzeczy które wydaje mi się że się kiedys zmieszcze a faceci by wyrzucali wszystko odrazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Może być też np patologia ciąży Może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Idam, że nie wyczuwam w tym ironii. Bo w tym nie ma ironii. Jest tylko zawoalowana wiara w Ciebie. Ciekawe czy Brum paraduje w tym chińskim kostiumie kąpielowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mam tak samo, tzn trzymam rzeczy które wydaje mi się że się kiedys zmieszcze a faceci by wyrzucali wszystko odrazu. To jest zbieractwo. To się leczy. Za chwilę zapomnisz że masz takie spodnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: I tu się mylisz, bezrobocie jest uznawane za patologię. Tak na dobrą sprawę to tak samo jak każdy może mieć własne normy i zachowania zaliczajace się do "normalności" tak samo jest z patologią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Serio? Jeżeli nie podzielasz moich poglądów to jesteś ciemnogród i dodatkowo jesteś patologią! No cóż, przywykłam i mogę być już ta patologią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak na dobrą sprawę to tak samo jak każdy może mieć własne normy i zachowania zaliczajace się do "normalności" tak samo jest z patologią. I na tym ten cały cyrk polega. Forum jest jak lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mam tak samo, tzn trzymam rzeczy które wydaje mi się że się kiedys zmieszcze a faceci by wyrzucali wszystko odrazu. Tak, ale koszulki z dziurami lub porwanych dresów nie tykaj bo on je jeszcze nosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: No cóż, przywykłam i mogę być już ta patologią. Widzę, że upierdliwy kolega forumowy trochę przemeblował Ci podejście do życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, ale koszulki z dziurami lub porwanych dresów nie tykaj bo on je jeszcze nosi Dokładnie, nie ważne ze dziurawe, ważne że nadal pasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, ale koszulki z dziurami lub porwanych dresów nie tykaj bo on je jeszcze nosi Sie wie! Mówi: nie tykaj, to nie tykaj! Dziurawych skarpet też nie tykaj. To tylko wentylacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dokładnie, nie ważne ze dziurawe, ważne że nadal pasują. Przecież teraz się nosi dziurawe rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przecież teraz się nosi dziurawe rzeczy Tak, tak, widzę że bronisz wyznawanych męskich wartości, typowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Miecz napisał: Bo w tym nie ma ironii. Jest tylko zawoalowana wiara w Ciebie. Ciekawe czy Brum paraduje w tym chińskim kostiumie kąpielowym? Tak olśniewa otoczenie i tak jest pochłonięta przyjmowaniem adoracji, że się nie odzywa. Sądzę więc że wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak, tak, widzę że bronisz wyznawanych męskich wartości, typowe. Nosi się czy nie nosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak olśniewa otoczenie i tak jest pochłonięta przyjmowaniem adoracji, że się nie odzywa. Sądzę więc że wszystko ok. Aż się boję tego "wszystko ok". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak na dobrą sprawę to tak samo jak każdy może mieć własne normy i zachowania zaliczajace się do "normalności" tak samo jest z patologią. Wiesz, mnie uczono kiedyś, że jest ale widzę, że teraz to wykreślono chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nosi się czy nie nosi? Akurat te z dziurami to były w modzie dekadę temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Miecz napisał: Widzę, że upierdliwy kolega forumowy trochę przemeblował Ci podejście do życia Chciałby moze mieć taki wpływ na ludzi ale nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dokładnie, nie ważne ze dziurawe, ważne że nadal pasują. No, to są te różnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Akurat te z dziurami to były w modzie dekadę temu. Ale dalej na ulicy widzę (głównie kobiety) w dziurawych spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wiesz, mnie uczono kiedyś, że jest ale widzę, że teraz to wykreślono chyba Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, na przykład dla mojej babci patologią będą ci którzy nie chodzą do kościoła, dla mnie tak nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Chciałby moze mieć taki wpływ na ludzi ale nie Ale często ma Cię na muszce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Miecz napisał: Sie wie! Mówi: nie tykaj, to nie tykaj! Dziurawych skarpet też nie tykaj. To tylko wentylacja Jestem dobrą żona i nie tykam. Sam sobie sprząta i robi z tym co chce. Wszuci do prania to mu to wypiorę i wyląduje spowrotem w szafce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Aż się boję tego "wszystko ok". Nie boję się, nie ma czasu na forum to znaczy, że dobrze się bawi i mnie to cieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Pokraka napisał: Jestem dobrą żona i nie tykam. Sam sobie sprząta i robi z tym co chce. Wszuci do prania to mu to wypiorę i wyląduje spowrotem w szafce. Taka żona to jednak skarb To wszystko odbywa się w zupełnej ciszy? Bez ani jednej uwagi? Edytowano 8 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie boję się, nie ma czasu na forum to znaczy, że dobrze się bawi i mnie to cieszy. No nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach