Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Teraz mam dwa salony lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 4 Napisano 9 godzin temu Parawan postawiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Parawan postawiłeś Nie no 3/4 biura mam salon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Parawan postawiłeś Monitory zlozylem i schowalem do szuflad w salonie Zostawiłem jeden do pracy i do retro A wyro dałem połówkę w drugom stronę I wychodzi salon jak skończy się prace i postawi stolik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 4 Napisano 9 godzin temu Minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Muszą coś pokupic to może wymyślę coś lepszego póki co ciągle mi wszystko nie pasuje a z głębokim fotelem pracuje mi się wygodniej niż przy stole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Minimalist Nie bardzo bo towar wylozylem na kallax co mam wystawic trzeciom półkę szafy bo już dwie za mnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Docelowo na kallax pojdom koperty gotowe pudełka itd a w komode te monitory zapasowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Ale na razie kallax mi ulatwia pracę bo se mogę dawkowac towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 4 Napisano 9 godzin temu Co sprzedajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu No i organizm mi się prztzwyczaja do 4h czuję że niedługo będę mógł 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Co sprzedajesz Płyty najpierw a później wszystko co nie widać Te co mam na wyposażeniu wnętrz to zostawiam np rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Ogólnie by trzeba było ogarnąć jakiś biznes plan bo mój towar nie jest z gumy kiedyś się skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 9 godzin temu Teraz to nie ma sensu cokolwiek kupować jak mam swojego na sto tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 4 Napisano 9 godzin temu Organy parzyste sprzedaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Organy parzyste sprzedaj Tyle mam biura tera a reszta mini drugi salon Hhttps://ibb.co/PsBPs4Nv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Nie wygląda ale jest wygidniej niż stół kuchenny matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Bo se siedzę w fotelu 4-8h jak kiedyś przed konsolom 32 ps4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Nie umiem w te dizajny ale chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Tak se myślę wrzucić 47" sony fullhd to mi się będzie wygodniej w allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Co sprzedajesz Czeba coś ogarnąć co szybko schodzi albo jakoś prace zdalnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Koorwa no nie może być trudne 1500 zarabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Muszą coś pokupic to może wymyślę coś lepszego póki co ciągle mi wszystko nie pasuje a z głębokim fotelem pracuje mi się wygodniej niż przy stole Przy stole po godzinie miałem dość a tutaj 4 schodzi szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Najlepiej to by pewnie było mieć duże biurko i ergonomiczny fotel ale to gowwno drogie jak złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Ikea mi wyvhodzil 700 z dostawom taki fotel wybajerzony 1300 pewnie i będzie 2tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu I się może okazać że nadal się męczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Tu jak dorzuce 700 to będę miał 47" z nowy głęboki fotel skandynawskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu 45 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Minimalist No ludzie majom laptopa i telefon Ja i tak skoncze z minimum 85 120 32 23 17-19 kilka konsol tabletów radiow po co mi to wszystko pochowane lepiej sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Po co mi 200-500 płyt jak nie mam czasu 1 przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu Lepiej mieć 0 kupić 1 za 99 i se ograc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach