Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu Wydajesz ostatnie pieniądze na monitory, by je po miesiącu, dwóch schować A mogłeś mieć wyleczone zęby, to chyba nie wymaga dalszego komentowania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: ...to chyba nie wymaga dalszego komentowania A jednak jakaś siła wyższa kazała Ci to skomentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: A jednak jakaś siła wyższa kazała Ci to skomentować. Dlatego napisałam dalszego, uznając, że ten 1 wystarczy wyczerpując temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Dlatego napisałam dalszego, uznając, że ten 1 wystarczy wyczerpując temat. Jeden to najczęściej tylko sygnał do tego, by karuzela ruszyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Jeden to najczęściej tylko sygnał do tego, by karuzela ruszyła. Żadko uczestnicze w masowych łajankach, ale nie będę się też powstrzymywać jak mam ochotę coś napisać, jeśli poruszyłam komyk do lawiny trudno leżak się ucieszy z atencji a ja to sobie zapisze na poczet dobrych uczynków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Żadko uczestnicze w masowych łajankach, ale nie będę się też powstrzymywać jak mam ochotę coś napisać, jeśli poruszyłam komyk do lawiny trudno leżak się ucieszy z atencji a ja to sobie zapisze na poczet dobrych uczynków. Wszystko można. Tylko potem nie płacz, że forum zeszło na psy za sprawą Leżaka i jemu podobnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Wszystko można. Tylko potem nie płacz, że forum zeszło na psy za sprawą Leżaka i jemu podobnych. A czy było Ci kiedyś dane przeczytać coś takiego co wyszło z pod moich palców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A czy było Ci kiedyś dane przeczytać coś takiego co wyszło z pod moich palców? Przynajmniej z dziesięć razy przeczytałem, że niepotrzebnie reagujemy na posty Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przynajmniej z dziesięć razy przeczytałem, że niepotrzebnie reagujemy na posty Leżaka. Tak, ale też się otwarcie przyznaje do notorycznego tego łatania z nudy i braku laku. Również z dziesięć razy pisałam, że okładanie leżaka kijem to jedyna rozrywka dostępna 7/24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 23 Napisano 7 godzin temu Bo wszyscy jesteśmy Chrystusami robimy jedno a myślimy drugie i jeszcze przewidujemy trzecie . To my gatunek homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak, ale też się otwarcie przyznaje do notorycznego tego łatania z nudy i braku laku. Również z dziesięć razy pisałam, że okładanie leżaka kijem to jedyna rozrywka dostępna 7/24. To akurat rozumiem. Też mam potrzebę pisania, która jest silniejsza ode mnie. Może dlatego doszedłem do wniosku, że najbezpieczniejszym obszarem jest zwykłe pitu-pitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: To akurat rozumiem. Też mam potrzebę pisania, która jest silniejsza ode mnie. Może dlatego doszedłem do wniosku, że najbezpieczniejszym obszarem jest zwykłe pitu-pitu A towarzystwa do pitu-pitu coraz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 47 minut temu, Pokraka napisał: Wydajesz ostatnie pieniądze na monitory, by je po miesiącu, dwóch schować A mogłeś mieć wyleczone zęby, to chyba nie wymaga dalszego komentowania Przeciez to jest lezak, gość który ma mieszkanie w stylu milionerskim lu i trzyma kupy w klopie a śpi na materacu w którym wystaje sprężyna. Edytowano 7 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A towarzystwa do pitu-pitu coraz mniej Normalna kolej rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 23 Napisano 7 godzin temu Wszystko się kiedyś kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przeciez to jest lezak, gość który ma mieszkanie w stylu milionerskim lu i trzyma kupy w klopie a śpi na materacu w którym wystaje sprężyna. Wszyscy to wiemy, a jednak ciągle się nadziwić nie możemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Normalna kolej rzeczy Chyba tak, wszystko się zmienia choć zaparafrazuje tekst z pewnej komedii. Po tym nic już nie będzie takie samo, ale to nie znaczy, że coś się zmieni. I to świetnie oddaje rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu Tak wygląda ta zmiennosc świata, niby jest zmienny lecz koszmarnie stały w swoich regułach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 457 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wszyscy to wiemy, a jednak ciągle się nadziwić nie możemy. Fakt, to forumowy blazen i wszystko zrobi byle wzbudzic jakąś reakcje na własne zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Chyba tak, wszystko się zmienia choć zaparafrazuje tekst z pewnej komedii. Po tym nic już nie będzie takie samo, ale to nie znaczy, że coś się zmieni. I to świetnie oddaje rzeczywistość. Lepiej bym tego nie ujął Miłego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Fakt, to forumowy blazen i wszystko zrobi byle wzbudzic jakąś reakcje na własne zachowanie. Niestety, smutne są ino tego powody. Jednak świata nie zbawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Lepiej bym tego nie ujął Miłego weekendu Miłego Mieszu, mam dużo pracy ( sprzątania) a się ogarnąć po powrocie nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Miłego Mieszu, mam dużo pracy ( sprzątania) a się ogarnąć po powrocie nie mogę. Mam jedną zasadę: sprzątam gruntownie przed wyjazdem, co sprawia, że po powrocie czeka mnie tylko pranie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 804 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Miłego Mieszu... Mieszu?! Mieszu?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mieszu?! Mieszu?! Oj wiesz, jaki jest ten mój telefon Mieczu. Cięgle coś mi przerabia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 23 Napisano 6 godzin temu To się wszystko zamiecie pod dywan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 41 minut temu, Get Out napisał: To się wszystko zamiecie pod dywan. To zamieć pod dywan _kreska_ 2014.09.25 Co to jest: -ma 30 cm. jest sztywne I sprawia, ze kobiety krzycza ? -Martwy noworodek V Co to jest ? cztery lapy I ludzka reka ? - zadowolony rotweiler. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 6 godzin temu Albo to 8Widmo8 dziś Cześć Agnieszka. Przytulałaś mnie, mówiłaś że będąc impotentem to duży plus, bo żadna kobieta nie będzie mieć władzy nademną. Innymi słowy nie zmanipuluje mnie ciрom i co za tym idzie nie owinie mnie sobie wokół palca. Leżałem w kałuży krwi przywiązany do kaloryfera identycznie jak kiedyś jako dziecko i udawałem martwego emocjonalnie. Sam sie raniłełem bo głową mogłem uderzać w kaloryfer i aby nie dać satysfakcji prętom metalowym zbrojeniowym o średnicy 10 milimetrów i długości jakieś 60 cm. które dzierżyłaś w dłoniach. Bałaś sie mnie odwiązać bo nie byłem sobą i wiedziałaś, że tylko symuluje zgon. Zgasiłaś światło. Obudziła mnie fala zimnej wody którą wylałaś na mnie z plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał. Nie chciałem współpracować, ani mój mały penis nawet nie drygnął pomimo widoków które mi serwowałaś aby mnie złamać bym zaczął zeznawać. Cała sytuacja wprawiała Cie w zakłopotanie co było widoczne dla mnie. Wróciłaś ze strzykawką i całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 4 Napisano 5 godzin temu O nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 15 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Pokraka napisał: Wydajesz ostatnie pieniądze na monitory, by je po miesiącu, dwóch schować A mogłeś mieć wyleczone zęby, to chyba nie wymaga dalszego komentowania Wszystkie nadmiarowe kosztowały jednom płytę Jednak mogłem iść w imaca do allegro Mimo wszystko tanio kupiłem najwyżej zarobie x2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach