Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sky full of stars

Znowu widzialem dzisiaj ta piekna laseczke w kawiarni FAK

Polecane posty

Siedzielismy sobie, a potem poszla na silownie xD

Ja sobie gralem w gierki, i jak zeszla na dol z silowni to pierwsze co to sie spojrzala na mnie, czy ciagle jestem xD. Czy to znaczy, ze leci na mnie? 

nom jakie cudenko, nie przeszkadza mi, ze nie jest biala, bo takiej laseczki dawno nie widzialem. no dziewczeca, zgrabna, szczupla i wysportowana, zadbana, czysta cos pieknego

a ja dzisiaj chyba ide na nocnego tripa za miasto, i nie biore telefonu wiec bede offline 😄 tutaj w Anglii bezchmurne niebo zajeebiste i cieple noce, mam dwa spiwory na kempingu i w ogole ide sobie spedzic chyba noc za miastem znowu i ogladac gwiazdy, nie chce mi sie spac, szkoda takiej pieknej pogody i gwiazd na niebie na sen 😄 

niedlugo wypieerdalam i wroce jutro, wiec zegnam 😄 

najpierw sobie poplywam przy zachodzie slonca w wodzie i wymocze sie, biore cieply dres i ide na piechote, gdzies gdzie jest fajnie 😄 

powerbank naladowany konsola z gierkami naladowana wiec cala noc bede gral w gierki gdzies na farmie na moim retroid pocket 5 Xd

posciagalem niezle klasyki na ps1 i kilka gierek na psp 😄 

16 godzin temu, Sky full of stars napisał:

Ja sobie gralem w gierki, i jak zeszla na dol z silowni to pierwsze co to sie spojrzala na mnie, czy ciagle jestem xD. Czy to znaczy, ze leci na mnie? 

Startuj do niej. 🙂

Niestety boje sie do niej odezwac, i pewnie nawet nigdy sie nie poznamy, ale kto wie co bedzie w przyszlosci xD

ja spadam, bo ide sobie na nocna wycieczke za miasto lezec w zbozu i ogladac gwiazdy 😄 pa 😄 

Przed chwilą, Sky full of stars napisał:

Niestety boje sie do niej odezwac, i pewnie nawet nigdy sie nie poznamy, ale kto wie co bedzie w przyszlosci xD

ja spadam, bo ide sobie na nocna wycieczke za miasto lezec w zbozu i ogladac gwiazdy 😄 pa 😄 

Udanej wycieczki 🙂

Dzieki, ide sobie na jednego wzgorze niezle, gdzie jest dojeebany widok, piekne niebo i niezla panorama i sobie tam poczilluje troche w nocy, a potem zobaczymy xD

pa 😄 wroce jutro xD nie biore telefonu, zeby sobie odpoczac od internetu i troche sie odstresowac 🙂 

Wrocilem wlasnie, widzialem wschod ksiezyca i zachod, i zachlod slonca Xd

A potem jak byl wschod slonca, to poszedlem zdrzemnac sie na trawce przy samej lesnej rzeczce i tak dwie godzinki przysnelo mi sie Xd. Budze sie, a tu juz calkowicie zachmurzone niebo. 

Napisano (edytowany)

Dobrze, ze poszedlem, bo teraz moze byc pochmurno i deszczowo.

Ale mnie rozpieerdala jak jestem na tym wzgorzu 15km za miastem, slonce zaszlo juz, a ja widze piekna panorame, no kilometry samej zieleni i to wielkie niebo, a na niebie taka nieruchoma chmura co sie nie porusza juz i ogladam, jak sie sciemnia tylko, a ta wielka chmura nie znika, co za widok, rozpieerdala mnie, a niebo co raz ciemniejsze sie robi i pierwsze gwiazdy sie pojawiaja, i widac jeszcze ta chmure gdzies bardzo wysoko i daleko, co za widok

Edytowano przez Sky full of stars

Zaliczylem spanie w zbozu, 4 godziny spalem na srodku farmy w zbozu xD.

A wieczorem jak niebo bylo jeszcze jasne, ale po zachodzie slonca blekitno pomaranczowe, to ja widzialem na tle nieba jak lataja komary chcace mnie pozrec xD. To bylo piekne, co za widok

Ja bylem obok jednej wioski, zazdroszcze ludziom, ktorzy tam mieszkaja, niezle fit laseczki tam sa, ahh... wieczorem jeszcze plywalem na outdoor w stawie xD. Wycieczka udana xD

Teraz jestem caly obolaly i niewyspany, a mnie na silownie ciagnie na wioslarza i rowerek i sauna i basen, ehh... A najchetniej wrocilbym tam na ta farme, ale wez idz znowu 15km z ciezkim plecakiem a nog nie czuje 

Ciesze sie, ze jestes leo xD

Myslalem, ze stracilem Cie na zawsze albo ze zaszlas w ciaze ze swirem z Londynu i ze mnie smiertelnie nienawidzisz i w ogole

Nie jade we wrzesniu jednak do tej Polski Katiuszka. Olewam chyba Polske w tym roku.

Jak chcesz to mozesz tutaj wpasc i mozemy sie umowic znowu na kawe, tam gdzie ostatnio

A w ogole po mojej ostatniej wycieczce i plywaniu w zimnej wodzie, a wczoraj w lesnej rzece lodowata woda jestem dzisiaj wykonczony i caly obolaly, wszystko mnie boli, cale cialo 😭😭😭😭

Dnia 7.07.2025 o 23:18, Sky full of stars napisał:

To znaczy że sie ciebie boi. Powinna cię tam bardziej policja przypilnować w tym UK. 

Nie moze sie mnie bac, bo tak to by obok mnje nie siadala w kawiarni i nie robila sobie nic przy kompie, a ona normalnie siedzi obok mnie i sobie czillujemy razem we dwojke, wiec jak sie boi?

I jaka policja?

Ja prawa nie lamie 

O ile to prawda. Ale jako męska prostytutka na pewno masz fory u postępowców.

Edytowano przez Ffxc1_5yih

1 minutę temu, Sky full of stars napisał:

Nie jestem meska prostytutka

JESTEŚ I DLATEGO CIĘ ZA TO POTĘPIAM I NIE OBRAŻAJ MNIE TY GOOOWNO CHODZĄCE BO POŻAŁUJESZ. 

Nie jestem zadna meska prostytutka

WSZYSCY TO MÓWIĄ. 

Edytowano przez Ffxc1_5yih

13 minut temu, Sky full of stars napisał:

To macie problem, wszyscy sa prostytutkami, nie ja 

Większość, jakieś 99% to normalni ludzie, a tylko patologia taka jak ty stanowi margines społeczeństwa. 

Patologia to wlasnie tacy, co wymyslaja, ze jestem meska prostytutka, czyli tacy jak ty. Ja jestem normalny i nie uprawiam prostytucji i nigdy nie uprawialem

Edytowano przez Sky full of stars

Patologia to wlasnie tacy, co wymyslaja, ze jestem meska prostytutka, czyli tacy jak ty. Ja jestem normalny i nie uprawiam prostytucji i nigdy nie uprawialem

Ja tego nie wymyśliłam tylko czytałam tysiące razy na tym forum. Widocznie ludzie coś o tobie wiedzą. 

Widocznie nic  o mnie nie wiedza, skoro wymyslaja takie bajeczki o byciu meska prostytutka albo ze robie lody za kurtki i iphone, nieladnie tak wymyslac i oczerniac innych ludzi, i pisac o nich cos, co nie jest prawda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować