Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kamila159

Granie na giełdzie. To już hazard ?

Polecane posty

Jak w temacie. Ostatnio skasowali mi temat, proszę potraktujcie to powsznie, jestem załamana

moj facet ma 36 lat i okazało się, że regularnie wpłaca na akcje 6 tyś zł na miesiąc. Ma już wpłacone ponad 120 tys. Za 3 msc bierzemy ślub i mówi, że będziemy tam gromadzić 1/3 naszych zarobków. On zarabia ok 17 tys, ja 13 tyś. Czyli można powiedzieć że dalej 6 tys na msc chce dawać tam. Powiedziałam że absolutnie że dla mnie to za duże ryzyko. Na początku byliśmy umówimy, że odkładamy pieniądze i być może kupimy jakąś kawalerkę na wynajem za kilka lat, ale nie było mowy, że tyle msc pieniędzy przeznacza się na akcje. On ostatnio dostał 20 tys z tego, ale dalej je tam trzyma licząc że to wzrośnie. W każdej chwili może to stracić. 

co więcej powiedział że to jego hobby i po ślubie chce na swoje hobby przeznaczać 6 tys zł. Nawet wspomniałam,że mógłby wymienić auto (ma 20 letnie ) to mówił że te pieniądze woli przeznaczyć na akcje.

jestem trochę załamana. Twierdzi, że się nie znam, że to bardzo bezpieczne i nic nie traci. Czy dla was normalne jest płacić 6 tys msc tam ? Czy wasi faceci też tak inwestują ? Boję się że on się od tego uzależni

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować