Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Na takie kwiaty już każdego stać a i każdy się popisać musi że od janusza i Grażyny jakby to zmarłego guwno obchodzilo Mnie nie stać zresztą znam swojom matke najlepiej nie chciała by żebym wydawał pieniądze na jakieś gówwno co zwiednie tylko se kupił korczaka do zamrażarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Mnie nie stać zresztą znam swojom matke najlepiej nie chciała by żebym wydawał pieniądze na jakieś gówwno co zwiednie tylko se kupił korczaka do zamrażarce Mówię o stypiarze. Nie jesteś romantyczny w związku z tym odlatuje spiulkolotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mówię o stypiarze. Nie jesteś romantyczny w związku z tym odlatuje spiulkolotem. Nie tworzymy związku tylko fwb wysmiala by mnie że zglupialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 12 godzin temu Jeszcze te dojdom obawy że się zako...e i nie będzie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 12 godzin temu No masz racje lepiej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No masz racje lepiej nie. No ja wiem o co chodzi nie jak by z innym szła to się nie znamy a jak jest sama to do mnie piszczy z 20m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 11 godzin temu Tacy som ludzie. Dlatego kopa i do widzenia siema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 11 godzin temu Czy wy coś zjecie czy trochę pogadacie zanim zmanipuluje cie cipom za koszami tam. Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Tacy som ludzie. Dlatego kopa i do widzenia siema A jaka twoja historia że wolisz kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Czy wy coś zjecie czy trochę pogadacie zanim zmanipuluje cie cipom za koszami tam. Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt Różne jest zazwyczaj ona decyduje bo mnie wozi autem wiadomo że rozmawiamy palimy ogólnie jak z rozmowy wyjdzie to mnie namawia na spełnianie zachcianek chamstwa nie ma że zjesz se za 3 godziny jak wyjdzie z gadki że coś bym zjadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, chrobot napisał: trochę pogadacie Jak np wyjdzie że mam och na sernik to ona zrobi wszystko żebym se go kupił nawet jak to w innym kierunku jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, chrobot napisał: Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt Romans to mi się kojarzy z uczuciami jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, chrobot napisał: patola jakaś A jak byś nazwała układ w którym mówisz typowi że chcesz by ciebie pukal i możesz mu pranie robić czy grób marki sprzątać nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu Gdzie tu romansik jak brudne gacie chcesz prac żeby tylko się zgodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: A jaka twoja historia że wolisz kota To som tajemnice fatimskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 11 godzin temu Rimansik to mi się kojarzy z takim zakochaniem dodatkowym na boku jak jesteś z kimś innym w związku i z tego uczucia jest szalony sexik a potem wszyscy muszom wrócić do rzeczywistości bo bombelka i kredyty hipoteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu 49 minut temu, chrobot napisał: patola jakaś, Hhttps://www.tiktok.com/@mamanudziara/video/7523137196044324118 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu Tak se wyobraź lepszego nie trafiłem czeba zjeść i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu Brunety z zuelone oczy to huh takie zmije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu 35 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To som tajemnice fatimskie No właśnie z wami ogólnie kobietami taki problem czy ładna czy brzydka to z wymaganiami nie zejdzie czeba się myć i wgl swirowac jak do najładniejszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu Anastazja pokazała coś innego jak nie chce to nich nie pracuje i inne teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 11 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: A jak byś nazwała układ w którym mówisz typowi że chcesz by ciebie pukal i możesz mu pranie robić czy grób marki sprzątać nvm choroba psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: choroba psychiczna To jej siostra bardziej bo a chce związku a waluty brak dla brzydkie to najlepszy sposób dać się rznac bez zobowiązań jak najlepiej i nie naciskac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 11 Napisano 9 godzin temu jej brak waluty urodowej tobie finansowej jesteście sobie pisani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 46 Napisano 8 godzin temu Dzięki za zaproszenie na kawę, bo ja akurat uwielbiam kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: No właśnie z wami ogólnie kobietami taki problem czy ładna czy brzydka to z wymaganiami nie zejdzie czeba się myć i wgl swirowac jak do najładniejszej Nie mieszaj mnie w kobiety bo jestem niebinarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2191 Napisano 4 godziny temu Jeszcze chwilę temu było słonecznie... po południu ma padać. https://zapodaj.net/plik-OxMpfOSlr9 Jeszcze 1,5 godziny i wracam do domu. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 4 godziny temu Ty też brzydki lump a trzeba świrować jak do Chada eetam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 4 godziny temu Przyjemne obycie dużo cię zaprowadzi jak jesteś baba nawet i do burdelu bo myśla jakie glupie ciele A faceta to nie wiem, większość przynudza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2191 Napisano 4 godziny temu Trzynastego zrozumie tylko on sam... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach