Sky full of stars 61 Napisano piątek o 16:52 Wszystko fajnie, ale samotnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 16:54 Rozmyslalem, czy by nie zagadywac do laseczek, czy mnie nie przygarnie ktoras na noc, ale wole dac sobie spokoj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano piątek o 16:57 Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 3 Napisano piątek o 16:57 CO TY ZNOWU ODYEBAUEŚ ŻE CIĘ LOKATOR WYWALIŁ? NIE BYŁO MNIE OSTATNIO I NIE WIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:01 Ja nic, ale moj wspollokator jest w szpitalu psychiatrycznym na kilka miechow xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:02 Ale ogolnie mieszkanje z nim ostatnio stawalo sie meczace, postarzalem sie na mordzie w krotkim czasie, juz od paru tygi robie sobie wypady piesze za miasto i spedzam cala noc pod chmurka, srednio mi sie z nim mieszka juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano piątek o 17:11 10 minut temu, Sky full of stars napisał: Ja nic, ale moj wspollokator jest w szpitalu psychiatrycznym na kilka miechow xd. I kto się zajmie tym jego mieszkaniem? Nie ma rodziców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:12 Nie chce mieszkac u niego, wole byc bezdomny, life is brutal Chociazby ze fajki pali a ja kilka miechow temu rzucilem, to mnie wkuurwia, a tam kiepska wentylacja i tylko widze jak na ryju sie dziad robie masakra Dzisiaj w lesie spalem, w koncu czulem, ze oddycham xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:12 Niedawno sie rozwiedli, mama go wsadzili z kumplem do szpitala, ja w tym nie maczalem palcow xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:14 Nie jestem ostatnio radosny jak widze jak sie postarzalem, oklapnjete policzki, since pod oczami, i wiem ze to przebywanie tam i mieszkanie z kumplem mnie tak postarzalo, dlatego teraz wole byc pod chmurka, przynajmniej swiezym powietrzem oddycham a nie fajki i wilgoc masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano piątek o 17:15 Gdzie tel ładujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:17 Tel konsole i powerbank laduje w kawiarni, a na gorze mam ogromna silownie, na dole dwa baseny i dwie sauny xd Ja tam njedlugo ide po krem do buzi i olejek, ale w nocy, w dzien tam nie chodze, bo ja tam nie mieszkam i wyparowalem, nie zyje Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:23 Wkoorwiaja mnie palacze tytoniu, nie chce juz mieszkac z palaczami, bo smierdzi, pala mi pod nosem i wkuurwia mnie smrod fajek, ja tez kiedys palilem, ale przestalem i teraz mnie wkuurwia jak mi ktos pali pod nosem fuj ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano piątek o 17:26 (edytowany) 12 minut temu, Sky full of stars napisał: Nie jestem ostatnio radosny jak widze jak sie postarzalem, oklapnjete policzki, since pod oczami, i wiem ze to przebywanie tam i mieszkanie z kumplem mnie tak postarzalo, dlatego teraz wole byc pod chmurka, przynajmniej swiezym powietrzem oddycham a nie fajki i wilgoc masakra Zawsze miałeś się za pięknego, a mnie wyzywałeś od starych bezdzietnych salowych życząc mi raka. Patrz jaki paradoks i jak karma wróciła do ciebie. Edytowano piątek o 17:26 przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 3 Napisano piątek o 17:30 28 minut temu, Sky full of stars napisał: Ja nic, ale moj wspollokator jest w szpitalu psychiatrycznym na kilka miechow xd. DLACZEGO WIĘC DO MATKI NIE PÓJDZIESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:30 Ehe srarma, teraz jestem bezdomny i sypiam w lesie gdzie jest powietrze a nie w domu z palaczami, ale oklapniete policzki mnie przerazaja, ide zaraz do sauny parowej, ona odmladza xD To moje selfie: https://files.catbox.moe/9cpkhe.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:31 Wole skok pod pociag niz mieszkac z mama pod jednym dachem, no sorry. Nie jestem juz nastolatkiem tylko doroslym facetem, wole na wies isc za miasto niz z mama mieszkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano piątek o 17:31 No starzejesz się. 30 lat to nie przelewki i jest zjazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano piątek o 17:34 Na pudelku pisały baby ze chłopy po 30 rzadko się zako...om bo są starzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:34 Nom starzeje sie, bo stres, nieprzespane noce i mieszkanie pod jednym dachem z palaczami, to ja podziekuje. Teraz sie odmladzam xD oklapnietych policzkow niedlugo nie bede mial To selfie z wczoraj po saunie parowej xD https://files.catbox.moe/lhgdwi.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano piątek o 17:35 11 minut temu, Sky full of stars napisał: Wkoorwiaja mnie palacze tytoniu, nie chce juz mieszkac z palaczami, bo smierdzi, pala mi pod nosem i wkuurwia mnie smrod fajek, ja tez kiedys palilem, ale przestalem i teraz mnie wkuurwia jak mi ktos pali pod nosem fuj ble Do tej pory ci to nie przeszkadzało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano piątek o 17:35 Szukam moich kości jarzmowych wystających ale niestety zniknęły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano piątek o 17:36 Ozempik chyba kupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:36 Ogolnie to w liceum mi kolezanki mowily, ze jestem piekny, a potem wyladowalem w psychiatryku, uzaleznilem sie od fajek, potem przylecialem do uk jaralem jak pojeebany i ziolo tez i teraz jeszcze palacze pod jednym dachem i zakopcone pokoje gdzie spie, slaba wentylacja i dramat, teraz juz tego nie ma i moge sie odmladzac, niedlugo odmlodnieje, bo codziennie kapie sie w lesie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:37 Nie, bo sam palilem, ale pare miechow temu zaczalem pic przedtreningowki z duza iloscia kofeiny i witaminy C i od tego jak zapalilem to mi niedobrze bylo, i przestalem palic, sauny parowe mi sie smak i wech wyostrzyl, i teraz jak ktos pali obok mnie i ten smrod wkuurwia mnie ja juz przestalem palic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:40 Dobra przepraszam wszystkich, ale ide sobie wziac prysznic i do sauny parowej, bo sprzety naladowane, do pozniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:46 Jeszcze jeden selfiaczek xD https://files.catbox.moe/7a8n0u.jpg Ciekawe jak za tydzien bede wygladal, o ile przezyje, bo kto wie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 17:48 (edytowany) Ogole sobie brode po sesji w sauna parowa i sauna finska + lodowate prysznice i bede gladki jak doopa niemowlaka Edytowano piątek o 17:48 przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 3 Napisano piątek o 18:05 32 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No starzejesz się. 30 lat to nie przelewki i jest zjazd TEŻ TAKI ZJAZD ZALICZYŁAŚ PO 30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano piątek o 18:15 Ja zaliczalem zjazd, wory pod oczami mam masakra. To od nieprzespanych nocy, slabo wentylowane pomieszczenia, siedzenie przed komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach