Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu Tak jak pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 917 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak jak pisałam. Ewidentnie chyba kogoś szczypie w tyłek i to temat na cenzurowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 235 Napisano 9 godzin temu To ja tylko napiszę, że chciałam zawsze pojechać do Nowej Zelandii. Nie że mi w tenkraju źle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To ja tylko napiszę, że chciałam zawsze pojechać do Nowej Zelandii. Nie że mi w tenkraju źle. Może cię kiedyś zaproszą. Tylko jedź wtedy w żelaznych majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 235 Napisano 9 godzin temu Czemu? Tam też mają katowickie desanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu Świat się zmienia, ale Mandaryna trzyma niezmienny poziom w wykonaniu Ewrynajt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Czemu? Tam też mają katowickie desanty? Żeby cię do trójkąta nie zwerbowali w patriotycznej tęsknocie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 366 Napisano 9 godzin temu Caryca zdziwiona, że ktoś chciałby przeprowadzić się do Nowej Zelandii. Przecież w tym kraju tak pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 235 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Żeby cię do trójkąta nie zwerbowali w patriotycznej tęsknocie! Aaaa. Nie, nie jechałabym tam żeby szukać rodaków. Tu wystarczy pojechać na granicę żeby spotkać sam kwiat w dużych ilościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu Dlaczego obstawiacie Nową Zelandię, nie Antarktydę czy Afrykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Aaaa. Nie, nie jechałabym tam żeby szukać rodaków. Tu wystarczy pojechać na granicę żeby spotkać sam kwiat w dużych ilościach. Ale co ty w kółko o gwałc.icielach migrantach, ja piszę o chuci siura i siurowej, którzy będą się musieli rozstać z kochanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dlaczego obstawiacie Nową Zelandię, nie Antarktydę czy Afrykę. Ja obstawiam Australię, bo było coś o nielotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ja obstawiam Australię, bo było coś o nielotach. No właśnie pod tym kątem strzelam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Dlaczego obstawiacie Nową Zelandię, nie Antarktydę czy Afrykę. Albo Łyszkowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ale co ty w kółko o gwałc.icielach migrantach, ja piszę o chuci siura i siurowej, którzy będą się musieli rozstać z kochanką. Kogo obchodzi cudza kochanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 235 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ale co ty w kółko o gwałc.icielach migrantach, ja piszę o chuci siura i siurowej, którzy będą się musieli rozstać z kochanką. Spokojnie znajdą nową. Ludzie tam są podobno bardziej wyluzowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Albo Łyszkowice To bez znaczenia gdzie wyjedzie. I tak szybko do nas wróci 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 917 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ja obstawiam Australię, bo było coś o nielotach. Występują na Nowej Zelandii, a jeśli ptak nielot jest symbolem (a tak napisał), to NZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Kogo obchodzi cudza kochanka? Qwerty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 9 godzin temu tam w Nowej Zelandii sa legalne burdele chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, selkie napisał: Występują na Nowej Zelandii, a jeśli ptak nielot jest symbolem (a tak napisał), to NZ. No w sumie pewnie chodziło o kiwi, który jest na monetach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Qwerty! Teraz trzeba uważać na nowe konto męskie. Z rencamy nie ma się co rzucać. Trzeba dobrze sprawdzić czy to nie "stary" siur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Teraz trzeba uważać na nowe konto męskie. Z rencamy nie ma się co rzucać. Trzeba dobrze sprawdzić czy to nie "stary" siur. Siur jest charakterystyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 9 godzin temu a co jesli kazdy na ulicy jest Siurem i nigdy sie nie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Siur jest charakterystyczny. Dla mnie niekoniecznie. Jeszcze tej "kuwety" nie ogarnęłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dla mnie niekoniecznie. Jeszcze tej "kuwety" nie ogarnęłam. Szczypta kpiny, 50 deko pogardy, litr chwalenia się, 3 garści antyklerykalizmu, 30 ml cieknącej ślinki na kobiece wdzięki i wychodzi siur. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Siur jest charakterystyczny. Bo lubi perwersyjny seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, afekafe napisał: Dla mnie niekoniecznie. Jeszcze tej "kuwety" nie ogarnęłam. Nie wywołuj wilka z lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Szczypta kpiny, 50 deko pogardy, litr chwalenia się, 3 garści antyklerykalizmu, 30 ml cieknącej ślinki na kobiece wdzięki i wychodzi siur. Powinien to sobie na słomiance powiesić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 333 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie wywołuj wilka z lasu Czyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach