Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu A jak zjem cos typu cukier albo tluszcz to zaraz mi przybywa, a lezak ciagle sie chwalili torcikami czy jakies klopsiki ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No wlasnie Ja wazylem dwa lata temu 103kg i wiem co mi przybylo i jak ciezko zrzucic, mimo ze codziennie.kilometry chodze na piechote i plywam, zaczalem na silownie chodzic troche, to ciezko idzie, a tez mam 185cm i 30 na karku, wiec nie uwierze w te bajeczki lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, TREWO napisał: PEWNIE Z X LAT TEMU PO 30-35 PRZEMIANA MATERII ZWALNIA Ostatnio jak mama zmarla to miałem 83-87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No a teraz masz 100kg i jestes ulany knur jak szczerbaty, pewnie macie podobne cycki we dwojke, bo oboje goowno robicie, zero aktywnosci fizycznej tylko internet 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu Kto to widzial zeby byc facetem a miec cycki jak babaz masakra ale zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ostatnio jak mama zmarla to miałem 83-87 Ale matki emerytury już nie ma, bieda, Kościół coś da, ciotka coś przyniesie to się siedzi i tyje. I ty mój wygląd knurze oceniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 135 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: A jak zjem cos typu cukier albo tluszcz to zaraz mi przybywa, a lezak ciagle sie chwalili torcikami czy jakies klopsiki ble Haha, lezak bez treningu, diecie opartej na chlebie tostowym, najpodlejszych klopsach i torcikach ma mięśnie jak kulturysta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ostatnio jak mama zmarla to miałem 83-87 Ile razy na jej grobie byłeś? Bez ciotki? Bo boisz się ludzi? Ile razy ją uderzyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No bajeczki pieerdoli w chooy, bo ja jakos dbam o diete w miare, i od dwoch lat nje moge zrzucic to co mi przybylo na udach i doopie dwa lata temu jak w Polsce bylem odwiedzic babcie i wiem ile sie mecze codziennie i wysilek a i tak ciezko idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Sky full of stars napisał: No a teraz masz 100kg i jestes ulany knur jak szczerbaty, pewnie macie podobne cycki we dwojke, bo oboje goowno robicie, zero aktywnosci fizycznej tylko internet 24/7 A nawet nie wiem ile ostatnio miałem 98 ale się miesiące nie wazylem nie interesuje mnie to ile waze to się zawsze wyrowna bo będę oszczedzal pracowal remontowal i gdzieś tam 83-98 się umieszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 5 godzin temu Tylko nie wyklikuj gruby tematu, bo od wyklikiwania nie schudniesz ani zęby ci nie urosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: A nawet nie wiem ile ostatnio miałem 98 ale się miesiące nie wazylem nie interesuje mnie to ile waze to się zawsze wyrowna bo będę oszczedzal pracowal remontowal i gdzieś tam 83-98 się umieszcza Za co będziesz remontował i co? Jak masz pokój z kuchnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu Ehe akurT 83-98 to akurat spora i widoczna roznica, ja pamietam jak w psychiatryku bylem i dwa obiady dziennie jadalem przez kilka tygodni to tez 10kg szybko przybylo masakra Tera w Polsce bylem to zarlem domowe pizze, ciasta w choy, karkowki z grilla i siedzenie w domu przed kompem to niestety, a lezak tez nic nie robi i jakies torciki tosty fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Za co będziesz remontował i co? Jak masz pokój z kuchnią. 3/5 już zrobiłem remont mieszkania nie gruntowny zwykly Jeszcze kuchnie i łazienkę prawdopodobnie na kredyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Od remontu nie schudniesz, musialbys biegac przy twoim trybie zycia, a ty wchodzac po schodach masz juz zadyszke 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Sky full of stars napisał: Ehe akurT 83-98 to akurat spora i widoczna roznica, ja pamietam jak w psychiatryku bylem i dwa obiady dziennie jadalem przez kilka tygodni to tez 10kg szybko przybylo masakra Tera w Polsce bylem to zarlem domowe pizze, ciasta w choy, karkowki z grilla i siedzenie w domu przed kompem to niestety, a lezak tez nic nie robi i jakies torciki tosty fuj Dla was spora dla mnie obojętne jest nie mam mentalu gimnazjum może być ubita jak dumbusia może być drobniejsza jak anastazja może być płaska jak deska może mieć balony jak elka Liczy się człowiek i jego chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Sky full of stars napisał: Od remontu nie schudniesz, musialbys biegac przy twoim trybie zycia, a ty wchodzac po schodach masz juz zadyszke Nie mam zadnej zadyszki, zawsze mi spada od remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Nje pieerdol, bo ty nie mieszkasz w palacu tylko w klitce dla szczurow, wiec nie masz za duzo do remontowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 562 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: 3/5 już zrobiłem remont mieszkania nie gruntowny zwykly Jeszcze kuchnie i łazienkę prawdopodobnie na kredyt Kuchnia i łazienka największe koszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Sky full of stars napisał: Od remontu nie schudniesz, musialbys biegac przy twoim trybie zycia, a ty wchodzac po schodach masz juz zadyszke I cały spocony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu I nawet sie nie umyje bo trzeba oszczedzac na wodzie, w koncu milionerski tryb zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Sky full of stars napisał: Nje pieerdol, bo ty nie mieszkasz w palacu tylko w klitce dla szczurow, wiec nie masz za duzo do remontowania Spoko większego nie planuje tu mogę wyczarować 4 pokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Ale od remontowania 4 pokoi nawet nie schudniesz, bo ty od lat goowni robisz a heblowanie sztucznej puusi to nie jest wysilek fizyczny ze spalasz duzo kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu Oczywiście mam swój ulubiony typ ale nie kosztem tego jak byłbym traktowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Najgorzej to ty sam siebie traktujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Sky full of stars napisał: Ale od remontowania 4 pokoi nawet nie schudniesz, bo ty od lat goowni robisz a heblowanie sztucznej puusi to nie jest wysilek fizyczny ze spalasz duzo kalorii Poniżej 83 nie mam zamiaru ważyć uważam że wtedy jestem za chudy i czuje się ze sobą źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 4 godziny temu Musiałbym bardzo kochać i mieć za to niesamowity seqz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Koszta tak ale nie fizyczne, ze nagle schudnie 15kg w jego wieku i trybie zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Nawet gdybys chcial zejsc ponizej 100 to bedziesz mial problem bo goowni rovisz codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 4 godziny temu Z twoim trybem zycia i brakiem aktywnosci fizycznej to wspolczuje twojej ukochanej, a nawet na kase nie poleci, bo ty coraz biedniejszy jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach