Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
minia5830

Nieznajomy obserwator

Polecane posty

Od około 5 miesięcy zaczęłam pracę w nowej firmie, odkąd się zatrudniłam nie zwracałam zbytniej uwagi na osoby których nie znam, jednak po krótkim czasie zauważyłam chłopaka który często kręci się wokół mnie, gdy spojrzę w jego kierunku nasze spojrzenia natychmiast się spotykają, krąży za mną wzrokiem a od czasu do czasu przyłapuję go na tym że gapi się na mnie gdy udaje że tego nie widzę, jest w stanie stanąć dalej ode mnie i wgapiać się nawet przez 5 minut gdy coś robię a udaje że go nie dostrzegam, kilka razy się zdarzyło że obrócił się za mną lub przystanął w miejscu żeby sprawdzić czy to na pewno ja (bardzo dużo osób pracuje w firmie), widać że denerwuje się w mojej obecności ponieważ mamy wspólnych znajomych gdy ja podchodzę natychmiast robi się spięty a nawet odchodzi (a jest dusza towarzystwa) Mam w pracy również kolegę z którym gadam od czasu do czasu, sam kiedyś powiedział że gdy ze mną stoi tamten gapi się na niego z niechęcią a później te dziwne sytuacje urywają się na kilka dni, nawet nie patrzy w moim kierunku. Dodam jeszcze że nigdy się do mnie nie uśmiechnął po prostu stoi z kamienną twarzą, nie jesteśmy nawet na cześć bo nie było sposobności żeby się poznać a ja z natury jestem nieśmiała osobą nie umiem zagadać do obcego z jakąś pierdołą 🤪 Stad pytanie, jak myślicie facet mógł się zauroczyć czy może tak się wgapia bo ma do mnie z jakiegoś powodu niechęć, a może jakieś inne pomysły dlaczego się tak może dziać? 

Edytowano przez minia5830

4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

Sajko jak z tego serialu ju

Pierwsze sezony były fajne. Myśmy teraz skończyli 3 sezon Squid Game.

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał:

Pierwsze sezony były fajne. Myśmy teraz skończyli 3 sezon Squid Game.

Nie wiem bo nie widziałam odcinka żadnego. Game tez skończyłam. To dziecko ai xD

• Haha 1

Popularny temat co jakiś czas się pojawia opis, że ktoś kogoś obserwuje (oczywiście osoba obserwowana niczego nie widzi .)) napiszę tak, póki się nie odważy, nie podejdzie i nie powie czy o coś mu chodzi to temat nie wart brania go pod lupę... chyba, że lubisz takie rozkminki to nikt nikomu tego nie broni.

koty czasem testuja mi dominacje czy odwrocisz od nich wzrok, sprobuj nie wiem

1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał:

I jak wrażenia? 😁

Dla mnie ok, choć błędy logiczne (noworodek, który nie wydala, nie płacze i praktycznie nie je), jeden wątek całkowicie zbędny, nudny i żenujący (poszukiwania wyspy przez policjanta) oraz parę innych uwag, ale mnie się podobało ogólnie, mojemu mężowi się nie podobał ten sezon. Dla mnie najlepszy jest sezon drugi, a i na niego ludzie narzekali, więc nie dogodzisz. 

4 godziny temu, minia5830 napisał:

jestem nieśmiała osobą nie umiem zagadać do obcego z jakąś pierdołą 🤪

a co ma sie tym tlumaczyc ze sie gapi? dopoki nie bije i nie napastuje to legalne raczej. zajmij sie pracą a nie głupotami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować