Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sky full of stars

Patrzcie gdzie wlasnie jestem, fajnie? Photoo

Polecane posty

Nie chce juz z nikim mieszkac albo byc na czyjejs lasce, dla mnie to nic nadzwyczajnego,.wole.sobie na swiezym powietrzu spedzac czas, nawet jak pada to przynajmniej czuje ze oddycham, a nie w domu 

O qrde rzeczywiście, w końcu będzie padać a póki co nie masz namiotu.

No nie wiem co bedzie jak bedzie padac, ale.kupilem sobie dzisiaj proszek przeftreningowke 300mg kofeiny jedna dawka i witamina C, a mam 45 dawek, wiec to na ciezkie noce, gdybym spac nie mogl bo pogoda Xd

Ale w ciagu dnia mam karnet do tej kliniki z basenem, silownia i sauny wiec tam moge w ciagu dnia byc, a w nocy nie wiem, to sie okaze, byleby nie zmoknac 😜

Byłoby dobrze obok jakiegoś mostu być w razie deszczu. Dobrze że masz gdzie się wykąpać w ciepłej wodzie, poćwiczyć, zjeść i naładować elektronikę. Pokaż raz fotki jak ćwiczysz.

Niedaleko plywalni sa laweczki z zadaszeniem wiec tam moge sie schowac jak cos, a ja juz 3 tygodnie codziennie ulewy zima przezylem i lazenie po blocie, masakra jakas, to byl hardcore

Wazne zebym wygladal wyjsciowo i dbal o siebie, wyglad, zdrowie i higiene to bedzie ok

To nie koniec swiata  bo rownie dobrze moglbym byc podroznikiem, ktory na piechote zwiedza swiat i co, tak tez mozna zyc przeciez

Edytowano przez Sky full of stars

No tam w kawiarni moge tex siedziec.i ladowac powerbanka itp i fajna laseczke poznac, ktora moze mnje polubi i zaprosi do siebje Xd

W moich snach, ale w.domu siedzac dziewczyny fajnej angielki nie poznam, a tam tak, bo codziennie przychodza albo w recepcji sa 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się