Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Alcaraz i Simmer ja ogladam wlasnie, tutaj w kawiarnii na tv leci xD https://ibb.co/tMDcFXGP Edytowano 17 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Zazdroszcze tym tenisistom, oni sa top, graja i zarabiaja miliony a ja codziennie gnije na jakims kafe i nawet 1000zl nie mam eh i nic ze mnie nie bedzie nigdy juz, nawet praawictwa nigdy nie strace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu I jeszcze zakola mam w tak mlodym wieku, a kiedys taka linie wlosow mialem i loczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano 17 godzin temu Tenis mnie nie interesuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu A ja final wimbledon sobie obejrze, bo babcia w Polsce oglada teraz, i jakbym w PL to bysmy ogladali razem a ja popijalbym sobie wlasnie herbatke z miodem, a pozniej jadl zapiekanki posypane oregano z ostrym keczupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu A co cie interesuje Ja lubie lekkoatletyke i kolarzy jak jezdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano 17 godzin temu mma, boks z ale na wysokimi poziomie, piłka nożna i kiedyś skoki narciarskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Aha, spoko xD Pokazuja ksiezna srate i jej corke, eh jakis fuksiarz zdefloruje w przyszlosci rozdziewiczyc corke ksieznej to dopiero musi byc wygrywv Ja akurat tu jestem w kawiarni i puszczaja tenis w tv to sobie poogladam, czasem fajnie jest jak walka wyrownana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Boksow nie puszczaja ani mma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Pilka nozna czasem leci, ostatnio kobity puszczali jak graly chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Huh benisisci to maja wytrenowane łokcie nadgarstki nie od walenia Edytowano 17 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu (edytowany) No niestety, a ja walikon masturbator przegryw niestety, przegralem zycie Edytowano 17 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Choroby psychiczne i w ogole a oni topowi milionerzy tenisisci ludzie im tylek liza a ja bezdomny i robaki mnie jedza w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu 19 lata i juz top turnieje wygrywaja a ja 19 lat i psychiatryk masturbacja leki na schize i po co zyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 17 godzin temu CO TO ZA PRZYTUŁEK DLA BEZDOMNIAKÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 17 godzin temu Przytulek z ogromna silownia, dwiema saunami i basenem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano 17 godzin temu 37 minut temu, Sky full of stars napisał: Pilka nozna czasem leci, ostatnio kobity puszczali jak graly chyba Kobiet grających w piłkę nie oglądam. Sport w w wykonaniu kobiet, to nuda. Liga okręgowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 16 godzin temu Kiedys na zuzlu bylem w realu fajnie bylo jak na crossach jezdzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 371 Napisano 16 godzin temu Jeszcze F1 mógłbym za żywo obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 16 godzin temu To pewnie glosno ale na pewno fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 341 Napisano 14 godzin temu Obejrzałam finał. Tenis mężczyzn jest bardziej spektakularny, a z udziałem Carlitosa nieprzewidywalny. Wygrał lepszy. Brawo Janik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 13 godzin temu No ogladalem, fajnie, a Simmer sie podobno kumpluje z Hurkaczem i razem po gorach chodzili we Wloszech bo jego ojciec ma tam restauracje xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 341 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Sky full of stars napisał: No ogladalem, fajnie, a Simmer sie podobno kumpluje z Hurkaczem i razem po gorach chodzili we Wloszech bo jego ojciec ma tam restauracje xP Tak. Hurkacz lubi i ceni Sinnera i Dimitrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 13 godzin temu A gral teraz na Wimbledon w ogole? bo ja nie wiem nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach