Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:10 (edytowany) Alcaraz i Simmer ja ogladam wlasnie, tutaj w kawiarnii na tv leci xD https://ibb.co/tMDcFXGP Edytowano niedziela o 15:11 przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:15 Zazdroszcze tym tenisistom, oni sa top, graja i zarabiaja miliony a ja codziennie gnije na jakims kafe i nawet 1000zl nie mam eh i nic ze mnie nie bedzie nigdy juz, nawet praawictwa nigdy nie strace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:15 I jeszcze zakola mam w tak mlodym wieku, a kiedys taka linie wlosow mialem i loczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano niedziela o 15:18 Tenis mnie nie interesuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:20 A ja final wimbledon sobie obejrze, bo babcia w Polsce oglada teraz, i jakbym w PL to bysmy ogladali razem a ja popijalbym sobie wlasnie herbatke z miodem, a pozniej jadl zapiekanki posypane oregano z ostrym keczupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:22 A co cie interesuje Ja lubie lekkoatletyke i kolarzy jak jezdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano niedziela o 15:23 mma, boks z ale na wysokimi poziomie, piłka nożna i kiedyś skoki narciarskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:25 Aha, spoko xD Pokazuja ksiezna srate i jej corke, eh jakis fuksiarz zdefloruje w przyszlosci rozdziewiczyc corke ksieznej to dopiero musi byc wygrywv Ja akurat tu jestem w kawiarni i puszczaja tenis w tv to sobie poogladam, czasem fajnie jest jak walka wyrownana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:26 Boksow nie puszczaja ani mma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:26 Pilka nozna czasem leci, ostatnio kobity puszczali jak graly chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 49 Napisano niedziela o 15:26 (edytowany) Huh benisisci to maja wytrenowane łokcie nadgarstki nie od walenia Edytowano niedziela o 15:26 przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:27 (edytowany) No niestety, a ja walikon masturbator przegryw niestety, przegralem zycie Edytowano niedziela o 15:27 przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:27 Choroby psychiczne i w ogole a oni topowi milionerzy tenisisci ludzie im tylek liza a ja bezdomny i robaki mnie jedza w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:30 19 lata i juz top turnieje wygrywaja a ja 19 lat i psychiatryk masturbacja leki na schize i po co zyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano niedziela o 15:45 CO TO ZA PRZYTUŁEK DLA BEZDOMNIAKÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 15:49 Przytulek z ogromna silownia, dwiema saunami i basenem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano niedziela o 16:05 37 minut temu, Sky full of stars napisał: Pilka nozna czasem leci, ostatnio kobity puszczali jak graly chyba Kobiet grających w piłkę nie oglądam. Sport w w wykonaniu kobiet, to nuda. Liga okręgowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 16:07 Kiedys na zuzlu bylem w realu fajnie bylo jak na crossach jezdzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano niedziela o 16:30 Jeszcze F1 mógłbym za żywo obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 16:30 To pewnie glosno ale na pewno fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano niedziela o 18:38 Obejrzałam finał. Tenis mężczyzn jest bardziej spektakularny, a z udziałem Carlitosa nieprzewidywalny. Wygrał lepszy. Brawo Janik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 19:18 No ogladalem, fajnie, a Simmer sie podobno kumpluje z Hurkaczem i razem po gorach chodzili we Wloszech bo jego ojciec ma tam restauracje xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano niedziela o 19:27 7 minut temu, Sky full of stars napisał: No ogladalem, fajnie, a Simmer sie podobno kumpluje z Hurkaczem i razem po gorach chodzili we Wloszech bo jego ojciec ma tam restauracje xP Tak. Hurkacz lubi i ceni Sinnera i Dimitrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano niedziela o 19:31 A gral teraz na Wimbledon w ogole? bo ja nie wiem nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach