niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Takie masz idelane życie i tyle jadu w tobie. Przestań elkę oceniać, bo twoje zdanie, nikogo tutaj nie interesuje. Zdradzałas własnego faceta i z dumą chwalilas się tym na priv tutaj. Ty masz czelność komuś coś wytykać? Sam ją upokorzyłeś, a ja mam ochotę dziś na szczerość. Idź się wysikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 3 Napisano 7 godzin temu Elcia raczej nikomu nudesow nie wysylala, a lezaczek wymysla bajeczki, zeby dopiec Elci, a naiwniaki wierza w te bajeczki lezaka o elfach, smokach i stypiarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mnie interesuje. Łyso? Jeśli zdanie takiej osoby, ma dla ciebie jakąkolwiek wartość, to tak, łyso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 49 Napisano 7 godzin temu tak ją ukorzyłes, teraz ssij drągala Salowej chłystku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie myje się i sika w galoty. Kiedyś po alkoholu chciał wejść w Leżaka, a jak go wyśmiałam, to stwierdził, że to były żarty. Jak u Lexa. Same gejozy na tym forum Bo były żarty, lezak napisał że wszedł by we mnie a malowany ze wszedl by w lezaka, to było w odpowiedzi ale tego juz nie zauwazylas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jeśli zdanie takiej osoby, ma dla ciebie jakąkolwiek wartość, to tak, łyso. To moja sprawa co ma dla mnie wartosc. To se łysiej w dupje to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Sam ją upokorzyłeś, a ja mam ochotę dziś na szczerość. Idź się wysikać I to był błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To ze lezak napisał ze za cos nie place oznacza ze tak wlasnie jest? To powodzenia. To idź do pracy lub konkubent niech idzie. Konkubent wie, że sikunowi. wysyłasz nudesy? To przecież zdrada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo były żarty, lezak napisał że wszedł by we mnie a malowany ze wszedl by w lezaka, to było w odpowiedzi ale tego juz nie zauwazylas. Fajne ludzka stonoga która ci się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: I to był błąd. Nie pij już więcej i odejdź, bo temat przejęty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I to był błąd. Błąd to jesteś twoje drugie imię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: To moja sprawa co ma dla mnie wartosc. To se łysiej w dupje to mam. No kur przecież nie moja. Ja sobie mogę tylko wyrabiać opinię na twój temat, po takich sytuacjach. Tylko jeszcze kwestia, czy mówisz tak, robiąc na złość, czy faktycznie tak myślisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Dzejms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Błąd to jesteś twoje drugie imię... Chyba Bond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chyba Bond blond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: No kur przecież nie moja. Ja sobie mogę tylko wyrabiać opinię na twój temat, po takich sytuacjach. Tylko jeszcze kwestia, czy mówisz tak, robiąc na złość, czy faktycznie tak myślisz. Kur? A co one mają z tym wspólnego? Wyrabiaj se co chcesz. Dont ker. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Dzejms Dzejms malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: blond jak Ivo ze Zbuntowany Anioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dzejms malowany Malowany kupom po ścianie patykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: blond Brunetki też są fajne i rude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: jak Ivo ze Zbuntowany Anioł Tamten drugi był lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 799 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: blond Jane Blonde is the eponymous heroine of the Jane Blonde series of young adult novels by Jill Marshall. Jane Blonde is a James Bondesque spy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Brunetki też są fajne i rude szatynki siwe i łyse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Tamten drugi był lepszy Pablo? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo były żarty, lezak napisał że wszedł by we mnie a malowany ze wszedl by w lezaka, to było w odpowiedzi ale tego juz nie zauwazylas. Ojej jaka uradowana Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: szatynki siwe i łyse Łyse konie w fotografii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pablo? xd Nie wiem bo nie ogladalam. Ale tamten ladniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 568 Napisano 7 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 377 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ojej jaka uradowana Elcia Zwal se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu A taki fajny temat muzyczny był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach