Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobrze jestem szczera. WypiėrdaIaj. Pokazujesz tylko prawdziwą twarz że ciotka miała rację a ja jestem naiwny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobrze jestem szczera. WypiėrdaIaj. Kiedy zbierzesz się na odwage i powiedzieć powód tego wszystkiego? Możesz ty w lustro patrzeć? Ja bym nie potrafił jak by mi przeszkadzało że jest prostytutka i dlatego wymyslam powody nie korespondencji to bym jej to powiedział. Dlatego mnie wszystko gryzie że mogło dojść do nieporozumienia. A z tobą chciałem się puknac tylko nie tak nagle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Gowno mnie to obchodzi, odpiėrdoI się raz na zawsze. Powiedz mi prawdziwy powód i się pogodzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu A sto kola prędzej czy później wyczaruje jeszcze 1/3 chaty ojca jak jego zona zdechnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu W sensie z siostrą ja mam 1/6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 10 godzin temu Tlumacz się Elka Może poszła spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: jak jego zona zdechnie Buhaha jakie ścierwo Ty zdychaj wreszcie zamiast ciągle łapy po cudze wyciągać pasożycie bezużyteczny jėpany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, chrobot napisał: Tlumacz się Elka Może poszła spac O coś poszło chciałbym wiedzieć po 5 latach Np wyobrażam sobie ciebie jako knura bez zębów z cycki i ok Bo mi się nie chce udowadniać jej już niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Buhaha jakie ścierwo Ty zdychaj wreszcie zamiast ciągle łapy po cudze wyciągać pasożycie bezużyteczny jėpany Nie cudze tylko moje, wyrokiem sądu dostałem 1/6 chaty z ziemią po ojcu Ojciec to dawca spermy w mojej mamie Więc to moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Według prawa teoretycznie mogę tam wejść i spać bo 1/3 to dużo jak som tam przynajmniej 3 pomieszczenia Nie wiem bo nie bylem nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Nie cudze tylko moje, wyrokiem sądu dostałem 1/6 chaty z ziemią po ojcu Ojciec to dawca spermy w mojej mamie Więc to moje Piszesz o kobiecie zeby zdechła chciwy pojêbie, zeby połozyc łapy na majątku Do niczego w życiu sam nie doszedłeś, wszystko masz od ojca i matki nieudaczniku 40 letni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Trzeba by tylko zebrać dokumenty i wejść tam z psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Piszesz o kobiecie zeby zdechła chciwy pojêbie, zeby połozyc łapy na majątku Do niczego w życiu sam nie doszedłeś, wszystko masz od ojca i matki nieudaczniku 40 letni To nie kobieta tylko foka roztyla się od staran o bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Dzieci nie ma to ciekawe kto weźmie chatę może całość ja z sis tp byśmy się odkuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: To nie kobieta tylko foka roztyla się od staran o bombelka Przeciez sam wyglądasz jak waleń Poza tym co ciebie obchodzi jak ona wygląda. I ty sie dziwisz ze wszyscy tu plują na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Ogólnie granie na czas się opłaca w tym systemie w każdej chwili może być telefon bracie nie będziesz musiał pracować spadek jest w serwisie pogrzeb macochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Dzieci nie ma to ciekawe kto weźmie chatę może całość ja z sis tp byśmy się odkuli Ona cie jeszcze przeżyje chciwy gremlinie Ide bo rzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Przeciez sam wyglądasz jak waleń Poza tym co ciebie obchodzi jak ona wygląda. I ty sie dziwisz ze wszyscy tu plują na ciebie Ja wyglądam git facet musi być duży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 10 godzin temu 40 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ty się wypindrzylas w kiblu jak uwierzylas w banke z unity Nieładnie tak oszukiwac upoślaków jak dambo czy anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Co nagle to po diable lepiej czekać robić minimum to się najbardziej opłaca długoterminowo Jak bym wziol kredyt hipoteczny na 40lat i pracowal to jeszcze 22 lata splaty a nie pracowałem 18 i własność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Wielki Buu napisał: Nieładnie tak oszukiwac upoślaków jak dambo czy anastazja Ale ja nie oszukiwalem naprawdę myślałem że przechytrze unity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Ba nadal uważam że mln będzie o ile będę miał kapitału żeby kupić na dnie bessy w przyszłości Albo gdy się wylucze spekulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Tylko problem mam bo mnie koszty zycia niszczom i dużo energii pochlania przeżycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Wielki Buu napisał: Nieładnie tak oszukiwac upoślaków jak dambo czy anastazja Naprawdę myślisz ze można by wgl tak zrobić? Przecież przyjdzie czas to by chciała zobaczyć te pity z giełdzie wyciąg cokolwiek. Tu nie da się jechać na bajce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Przeciez sam wyglądasz jak waleń Poza tym co ciebie obchodzi jak ona wygląda. I ty sie dziwisz ze wszyscy tu plują na ciebie Typiara jest w dopie bo gdyby sąd dał jej całość to 5 lat i przedawnia się zachowek W przypadku 1/6 ja i 1/6 sis jesteśmy właścicielami w 3 osoby nawet nie może pogonic może tylko tam zdechnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Piszesz o kobiecie zeby zdechła chciwy pojêbie, zeby połozyc łapy na majątku Do niczego w życiu sam nie doszedłeś, wszystko masz od ojca i matki nieudaczniku 40 letni To wy macie problem z tym że istnieje uprzywilejowana grupa społeczeństwa bogata po rodzicach która nie musi pracować jeśli jej marzenia kończą się na 85 i monitorku retro 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Sřam na Lamborghini wolę spać do południa i zarywac noce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu Po co mam się dorabiac jakiegoś życia intagrama na pokaz który każdy uwarza za luksusowy Ja mam swój luksus w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 476 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Powiedz mi prawdziwy powód i się pogodzimy. Pisałam nie raz prawdziwy powód to niestety do ciebie nie dociera, mam w dupie to ile masz pieniędzy, nie potrafisz mieć szacunku do drugiego czlowieka, dla mnie wypisywanie na forum w moim kierunku teksty typu klekaj i ssij, wypnij się itd są całkowitym brakiem szacunku więc odwal się w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisałam nie raz prawdziwy powód to niestety do ciebie nie dociera, mam w dupie to ile masz pieniędzy, nie potrafisz mieć szacunku do drugiego czlowieka, dla mnie wypisywanie na forum w moim kierunku teksty typu klekaj i ssij, wypnij się itd są całkowitym brakiem szacunku więc odwal się w końcu. I znowu kłamstwo bo wielokrotnie pytałem na priv czy wszystko ok czy się obrazilas że to żarty wszystko było w porządku zawsze. Gdyby o to chodziło by wystarczyło mi napisać prywate nie pisz tak na publiku bo sptawia mi to przykrości. Szukam elokwencji publicznej. Jeśli naprawdę tylko o to chodzi to dawaj hasło nie będę brzydko ci pisać publika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach