Pokraka 1358 Napisano 56 minut temu Ten rok miał kilka złych momentów, bo za dobrze być nie może. Ale nawet ze złych momentów można wyciągnąć coś dobrego, choćby naukę na przyszłość. Tak zazwyczaj jest, że wraz z wnioskami przychodzi spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano 38 minut temu 16 minut temu, Pokraka napisał: Ten rok miał kilka złych momentów, bo za dobrze być nie może. Ale nawet ze złych momentów można wyciągnąć coś dobrego, choćby naukę na przyszłość. Tak zazwyczaj jest, że wraz z wnioskami przychodzi spokój. Za dobrze by było, jakby było cały czas dobrze. Dla mnie poprzedni rok był okropny, ale ten jest lepszy, trochę się podniosłam po śmierci ojca i do przodu, bo przecież nie można się załamać. Nie ja, no proszę cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1358 Napisano 5 minut temu 31 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Za dobrze by było, jakby było cały czas dobrze. Dla mnie poprzedni rok był okropny, ale ten jest lepszy, trochę się podniosłam po śmierci ojca i do przodu, bo przecież nie można się załamać. Nie ja, no proszę cię Tak, zawsze mamy jakiś wybór i jakieś wyjście. Choćby możemy wybrać swój stosunek do sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 5 minut temu 57 minut temu, Pokraka napisał: Średni? Czyli gorszy niż poprzedni ale lepszy niż następny? Tak jak jest napisane, czyli bywały gorsze, ale i lepsze roki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 475 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Tak jak jest napisane, czyli bywały gorsze, ale i lepsze roki xD *lepsze lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach