Slsl 0 Napisano 15 godzin temu Czy chcieli byście wystawić uległego nago publicznie? Atrakcyjny... dojeżdża docelowo śląskie Dlaczego moj temat jest kasowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 15 godzin temu Odp Pani na pytanie. Ja jestem ze Śląska okolice katowic Proszę Pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 15 godzin temu Informaocja dla Karolina Pani.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 15 godzin temu Jestem dostępny dla zainteresowanych na priv bądź podam @ albo na forum ale nie wiem dlaczego tenat jest kasowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 15 godzin temu bbddss84@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 14 godzin temu Ok dziękuje ... jestem również dostępny tutaj.. A wcześniej pisała Pani o nazwie Karolina Pani .. Zapytałaś Wasza Wysokość skad jestem ? Tak jak napisałem wcześniej śląskie ok Katowic ale pies jest mobilny moze dojechać oczywiście we wskazane miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 14 godzin temu 53 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Napisze. Ok ... pozdrawiam serdecznie Wasza Wysokość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Slsl napisał: Ok ... pozdrawiam serdecznie Wasza Wysokość Dziękuję kochany. Lubie znęcać się nad moimi psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Dziękuję kochany. Lubie znęcać się nad moimi psami A ja akurat godze sie na wszystko bez granic I tabu więc temat rzeka Wasza Wysokość. Pisała również do mnie Pani w poprzednim temacie ( który został skasowany) i najprawdopodobniej chciała mnie wystawić nago publicznie ale ... no nie odp jak na razie więc dzięki za odp i miło Panią poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Slsl napisał: A ja akurat godze sie na wszystko bez granic I tabu więc temat rzeka Wasza Wysokość. Pisała również do mnie Pani w poprzednim temacie ( który został skasowany) i najprawdopodobniej chciała mnie wystawić nago publicznie ale ... no nie odp jak na razie więc dzięki za odp i miło Panią poznać I tak ma być. Wystawiłabym cię na środku miasta aby każdy se mógł popaczec. A teraz wypjerdalaj bo znudziłam się twojo osobo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slsl 0 Napisano 13 godzin temu Dobrze proszę Pani. Tak jest .. dziękuję i przepraszam jesli znudziłem Panią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach