Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu W sumie nie dużo uciążliwe bo myszki nie muszę steruje padem Głośnik też mogę zostawić Gdyby mieć drugi zasilacz laptopa to już wgl by było mało roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu Ugotuje se palke kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 15 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: XD Tak jest gdy się ściera lenistwo z minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu To som prawdziwe problemu a nie tam pristytucja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Tak jest gdy się ściera lenistwo z minimalizm No dokładnie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No dokładnie tak jest Mi nawet pilot teraz przeszkadza jak leży w złym miejscu Więc może nawet z autyzmem i romantyzmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem wilkiem tak napisał: Mi nawet pilot teraz przeszkadza jak leży w złym miejscu Więc może nawet z autyzmem i romantyzmem Aj kant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 15 godzin temu Ten monitor to był świetny zakup Kupiła byś 10 płyt po 20 żeby za kilka lat zarobić 2000? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 15 godzin temu Bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 8 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Jestem wilkiem tak napisał: Ten monitor to był świetny zakup Kupiła byś 10 płyt po 20 żeby za kilka lat zarobić 2000? Dokup jeszcze 3 na kredyt. Monitory zawsze się przydadzą, nawet jeżeli nie masz co do nich podłączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu Jak bym taki miał w latach 90tych to by koledzy się zesrali z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, UNA MADRE NORMALE napisał: Dokup jeszcze 3 na kredyt. Monitory zawsze się przydadzą, nawet jeżeli nie masz co do nich podłączyć Mam ze 20 konsol, laptopa, kilka stacjonarnych pecetow tj bebechow tylko zasilacze trzeba kupić i około 10 tabletow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu Inna sprawa co używam i zostawiam to jest tego mniej bo minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 507 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: kilka stacjonarnych pecetow tj bebechow tylko zasilacze trzeba kupić A nie da się złożyć z tych bebechów jednego dobrego PC? Edytowano 14 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu Pałka kuraczaka się ugotowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: A nie da się złożyć z tych bebechów jednego dobrego PC? Da się pewnie ze 4 dobre tylko sprawdz sobie ile teraz gotowe delle np 70-150zl i traci sens kupować zasilacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Pałka kuraczaka się ugotowala Aż tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 15 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Aż tyle? się dziwię że on je mniej niż kilkuletnie dziecko i tyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: się dziwię że on je mniej niż kilkuletnie dziecko i tyje To jego biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Jego sadło jego biznes. Jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, kris888 napisał: A nie da się złożyć z tych bebechów jednego dobrego PC? Zdefinuj dobry jeden lepiej wykorzysta imb z 40mhz i 4mb ramu bo napisze książkę i zarobi mlny drugi będzie miał eksmisje za prąd używając rtx 5090 i 320 watkowego cpu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu Wszystko jest do czegoś i wszystko jest płynne ludzie źle postrzegają rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu 18 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Aż tyle? No ja to tylko 3 kromki chleba przegryzam albo pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Jestem wilkiem tak napisał: No ja to tylko 3 kromki chleba przegryzam albo pomidor Nie tlumacz się. Zryj i tyj. Guwno cie to obchodzi tak będę kùrwa chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 507 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Zdefinuj dobry jeden lepiej wykorzysta imb z 40mhz i 4mb ramu bo napisze książkę i zarobi mlny drugi będzie miał eksmisje za prąd używając rtx 5090 i 320 watkowego cpu właśnie. może niezbyt precyzyjnie napisałem - zależy do czego ten komp będzie służył czy do ogarniania biurowych spraw, czy do grania, czy jakieś inne cele. Edytowano 14 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 59 Napisano 14 godzin temu a ty coraz bardziej chory nic na tej kafeterii sie nie zmienia widze poza stanem zdrowia userow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Najważniejsze że ty zdrowy i najmądrzejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie tlumacz się. Zryj i tyj. Guwno cie to obchodzi tak będę kùrwa chodzić Mnie nie obchodzi jak wyglądam wy jesteście jeszcze mentalni gimnazjum Wiadomo trzeba trzymać jakieś ryzy żeby później skóra nie wisiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Jestem wilkiem tak napisał: Mnie nie obchodzi jak wyglądam wy jesteście jeszcze mentalni gimnazjum Wiadomo trzeba trzymać jakieś ryzy żeby później skóra nie wisiala Mnie też nie obchodzi jak wyglądacie. Wisi mi to skorom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach