Jestem zjeebem tak 2 Napisano 9 godzin temu Szczanie do szklanek jest przyjemne ale to marnotradtwo tak. Teraz szczam do wanny i potem nam spa i żel brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem zjeebem tak 2 Napisano 9 godzin temu Samiczki lubią męski zapach. Typiara w Żabce leciała na mnie. Sąsiadka też prawie juz wchodziła zemnom do klatki gdy poczuła feromony i udała ze musi wrócić po coś. Pewnie by mnie już zgwaałciła w windzie widać było w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 9 godzin temu Elka ma odpał. To koniec okazalas mi ostatnio o jeden brak szacunku za dużo. Nie będzie powrotu. Nie istniejesz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 484 Napisano 9 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem zjeebem tak 2 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: xD 28 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: Elka ma odpał. To koniec okazalas mi ostatnio o jeden brak szacunku za dużo. Nie będzie powrotu. Nie istniejesz. To znaczy zaraz będę błagał byś włączyła komunikator bo żadna nie chce nawet ze mnom pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 22 Napisano 9 godzin temu (edytowany) przecież to ciebie już wszyscy mają dość, nawet rymcym i kris przestali cię bronić, widzę Edytowano 8 godzin temu przez meesjasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem zjeebem tak 2 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, meesjasz napisał: przecież to ciebie już wszyscy mają dość, nawet rymcym i kris przestali cię bronić, widzę Zazdroszczom Argen złomu w sypie a Rym cym 185 4 lata kulturtyki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Jestem zjeebem tak napisał: To znaczy zaraz będę błagał byś włączyła komunikator bo żadna nie chce nawet ze mnom pisać Wręcz przeciwnie może mnie błagać i nie będziemy pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 484 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Wręcz przeciwnie może mnie błagać i nie będziemy pisać Zmień dilera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem zjeebem tak 2 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: Wręcz przeciwnie może mnie błagać i nie będziemy pisać Jutro zapomnisz i będziesz błagał odblokuj komunikator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareecki 0 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: Wręcz przeciwnie może mnie błagać i nie będziemy pisać Tamten ucięty screen to sobie mozesz wsadzić upośle Jakby naprawdę tak napisała to byś całą rozmowę zesreenowal A uciałeś bo chodziło o coś innego I napisałem ci już skończ już bo se grabisz deebilu, chcesz zeby moon cię wystalkował? bo nawet chciał niedawno, wtedy do psychiatryka od razu cie zwinął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 259 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Jestem zjeebem tak napisał: Zazdroszczom Argen złomu w sypie a Rym cym 185 4 lata kulturtyki . nadwagi brzusznej kulturystyką bym nie nazywał, bo trochę uwłacza to facetom, którzy latami robią rzeźbę. Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jestem zjeebem tak napisał: Jutro zapomnisz i będziesz błagał odblokuj komunikator. Nie tym razem już kilka dni to mam postanowione wstrzymalem się tylko powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 484 Napisano 4 godziny temu Oby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, RC + napisał: nadwagi brzusznej kulturystyką bym nie nazywał, bo trochę uwłacza to facetom, którzy latami robią rzeźbę. Nie ma czegoś takiego jak latami robienie rzeźby w kukturtyce Robi się mase później wycinke i tak cały czas Niektórzy olewajom docinanie się bo po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Oby. Nawet film z maszynom heblujacom ci nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Oby. Wolisz pedałów bi scatow cpunow i pijakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 484 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jestem wilkiem tak napisał: Wolisz pedałów bi scatow cpunow i pijakow Tak. Jeszcze psychopatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu Jeszcze kokoldow mami synkow mlodszych i owsikow oraz shizofrenikow powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak. Jeszcze psychopatów. I jest komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu Masz coś z głową lecz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem wilkiem tak napisał: Jeszcze kokoldow mami synkow mlodszych i owsikow oraz shizofrenikow powodzenia Mamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 484 Napisano 4 godziny temu Transwestytów jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) geye z malymi czlonkami babiwaki Edytowano 4 godziny temu przez Chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Transwestytów jeszcze. Że nimfuś z telegramie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu Przecież ona obciela fioota to po co ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Chrobot napisał: geye z malymi czlonkami babiwaki Munek już w cpunach byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 4 godziny temu Inwalidzi na wozku bez nogi lub reki albo karly 150cm z siusiakiem 5cm badz faceci z syndromem downa to tez lepsza partia od lezaka 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Mezmerize napisał: Inwalidzi na wozku bez nogi lub reki albo karly 150cm z siusiakiem 5cm badz faceci z syndromem downa to tez lepsza partia od lezaka Pokaz bule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem wilkiem tak napisał: Pokaz bule Też jesteś gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach