Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Mam pytanie jak przedstawia się rekrutacja do sklepu Żabka, Biedronka, Lidl, ktoś opowie jakie potrzebne kwalifikacje, od czego zależy utrzymanie praca ? czy to praca niestety rotacyjna ? 

przechodzisz pod sklepem jak jest ogłoszenie to pytasz a do Lidla jest rekrutacja

kwalifikacje obsługa kasy fiskalnej czeba mieć książeczkę sanepidu dużo stać dużo dźwigać

tak jak najbardziej rotacyjna

zastanawiam się właśnie, ogłoszenia znajdują się na necie, wydaje się że tak jest najprościej i najszybciej, aplikowałam, ale cisza, mam doświadczenie, pracowalam na sklepie, pracuje na drobnych zleceniach, uwzględniam cv, mam wrażenie że na etat jak jest rodzina na utrzymaniu, studenci może ze względu na status, profity może jakieś studia logistyczne, naprawdę nie wiem, ale każdy się gdzieś uczył, jakieś kwalifikacje, ukończyłam studia, ale może się mylę, chodzenie po sklepie i pytanie to takie dzikie ostatniego czasu przy technologia, wydaje się że trzeba porozmawiać jakie pytania, jak pracować, coś zataić ? Żabka to dla mnie już bardzo trudny sklep, kiedyś byłam i mi się nie widzi, 

Edytowano przez wiwi789

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się