Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mezmerize

Musze powiedziec, ze przez spanie na zimnej glebie w lesie pod chmurka zaszly jakeis zmiany u mnie

Polecane posty

Inaczej wygladam kompletnie, oczy mi sie zmienily na drapiezcy jakiegos a w ogole to przy ciele tez sie inaczej czuje, duzo tluszczu stracilem a miesnie mi przybywaja masakra

dzisiaj kolejna noc juz sie nie moge doczekac

jak tam sie jasno robi to jest taka magia... Musze sobie tam fajnie urzadzic i jest pieknie ❤️ 😄 Dookola las i sama przyroda, jakbym tam z zona przyszedl, ktorej nie mam, to moglibysmy sie swatac jak kroliczki i drzec morde ostro 

Martwie sie tylko o deszcz i opady, nie wiem jak to bedzie na razie, ale przydaloby sie cos w razie czego, ale ogolnie niedlugo tam sobie kodlerke przyniose czysta i kocyk i poduszki i nowe spiwory i bede mial takie spanie w lesie, ze szok 😄 

a jeszcze obok mnie cudo z kawiarni i sobie lezymy razem cala noc masakra to jest zycie, juz tak niewiele brakuje do szczescia calkowitego 100%

a wam jak dzien mija? 😄 

no masakra ja dzisiaj wpadlem na plywalnie wzialem lodowaty prysznic i wysmarowalem sie balsamem, deo, perfumy, piekny i gladki a obok mnie takie cudo siedzialo, jakbyt mi sie to snilo, pol metra, ze reke wyciagam i ja mam i chyba ze 2,5 godziny obok mnie siedziala i przy kompie FAK

juz powaznie zaczalem myslec, ze ona nigdzie nie pojdzie i razem wyjdziemy stamtad xD. ale cos tam przy telefonie pisala i nagle sie zmyla, pewnie chlopak wrocil z pracy i wracaj do domu 

chyba sie podobam doopeczkom i niedlugo bede wygladal jak 8 cud swiata chyba przez te survivale w lesie, od swiezego powietrza tez czlowiek tak ma

no wiadomo, ze nad ranem mi dzisiaj zimno bylo, ale nie ma tragedii, wpadlem na chate tutaj po kocyk i poduszke, niedlugo kolderke i spiwor sobie sprowadze 😄

nie wiem co to jest, ale energia jakas bije ode mnie niezla ostatnio przez te spanie w lesie, fajnie jest 😄 

jestem taki odprezony i zrelaksowany masakra moglbym tak zyc juz do konca zycia przez wiecznosc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować