Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano 4 godziny temu Konfident... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Konfident... Co bana dostałaś ja cię nie zglaszalem kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano 4 godziny temu Jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Jak widać. Ja dostałem tesz ale to chyba za vpn uk zawsze jak skorzystam z flagi uk to później banik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu Ostatnio twoje zachowanie było skandaliczne i pewnie dlatego za te wypiêrdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano 4 godziny temu Kto był ostatni na moim profilu... https://f.kafeteria.pl/profile/194121466-e̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu Wgl to gadzi faceta tesz jest straszny wczoraj mając do wyboru wszystkie sřake swiata zwalilem na jakoms mature przygrubom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Kto był ostatni na moim profilu... Zajrzałem tylko i wcześniej do tej nowej i poszedłem spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach