Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Hypnotize

Widac, ze lysiejacy polacy podobaja sie dziewczynom na zachodzie xD. Dobre geny ;-) jee

Polecane posty

Jak zobaczysz ją Powiedz Ferfa for Amo te

Ja duzo fajnych dziewczyn ostatnio widuje, albo jestesmy sam na sam, a ta selena gomez z portugalii jaka ma buzie szok

Szkoda, ze klaudiusz juz zajeta przez ciapatego, bo z nia sie chcialem kiedys hajtnac

Albo ze z Leo Katiuszka nigdy sie nie spotkamy, bo mielismy razem sobie polezec i sie poprzytulac, bylismy juz umowieni na kawe nawet... 😭😭😭

Przed chwilą, Hypnotize napisał:

Ja duzo fajnych dziewczyn ostatnio widuje, albo jestesmy sam na sam, a ta selena gomez z portugalii jaka ma buzie szok

Szkoda, ze klaudiusz juz zajeta przez ciapatego, bo z nia sie chcialem kiedys hajtnac

Albo ze z Leo Katiuszka nigdy sie nie spotkamy, bo mielismy razem sobie polezec i sie poprzytulac, bylismy juz umowieni na kawe nawet... 😭😭😭

Klaudiusz teraz mówi samaaleikum

1 minutę temu, Hypnotize napisał:

jestes takim pierrdolonym deebilem że nawet nie trzeba naświetlać motywów twojego odklejonego spamu na forvm - całe dnie wypisujesz te brednie zby zwrócić na siebie uwagę damskich nicków które nassrały na ciebie i twoje nieudaczne umizgi. nie dość że jesteś pojeebany to jeszcze masz dwucyfrowe iq. zabij się. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować