Fifofa 75 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 2 Napisano 4 godziny temu Mi towarzyszy dziś…Led Zeppelin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 4 godziny temu piękna piosenka incelcore przed powstaniem incelcore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Pamiętajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 4 godziny temu Kojący głos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 51 Napisano 4 godziny temu Może nie nostalgia, bo odkryte niedawno, ale ja polecam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 4 godziny temu Dama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 4 godziny temu Dama, dalszy ciąg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 64 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nostalgia wiecie kogo Nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 4 godziny temu Czy to nostalgia jak wkleje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndrzejAndrew 5 Napisano 4 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 4 godziny temu Na razie zacięła się płyta czas na reklamę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, _ Gretta napisał: . Cześć Margaretka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Daniel86 napisał: Może nie nostalgia, bo odkryte niedawno, ale ja polecam. bardzo dobre, pierwszy raz słyszę ten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, Nesiaczek napisał: Cześć Margaretka ...? Kim jesteś? Młoda /Nisia? Edytowano 3 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, _ Gretta napisał: ...? Kim jesteś? Młoda /Nisia? Stare czasy... Też ją pamiętam, udzielałam się wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Nesiaczek napisał: Stare czasy... Też ją pamiętam, udzielałam się wtedy. To ciekawe? To się działo 7 lat temu zaraz jak się tu pojawiłam. Dużo osób z gościa pisało. Była też Olee, D_kafe czasem, Madzialena wtedy miała konto Zielona kawa. No a Maryś?. Maryś, czy ja wiem, czy była za starszym 69? Raczej on za nią. Uciekała na inny dział, gdzie był smof, kapitany itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, _ Gretta napisał: To ciekawe? To się działo 7 lat temu zaraz jak się tu pojawiłam. Dużo osób z gościa pisało. Była też Olee, D_kafe czasem, Madzialena wtedy miała konto Zielona kawa. No a Maryś?. Maryś, czy ja wiem, czy była za starszym 69? Raczej on za nią. Uciekała na inny dział, gdzie był smof, kapitany itp Też to pamiętam, fajnie, że też tu jesteś był jeszcze ANTY który niszczył temat 3M, śmiesznie było, choć i hejtu było sporo. Starszy był tu rok temu ale nic nie pisał 🖐 Edytowano 3 godziny temu przez Nesiaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 3 godziny temu Nostalgii nie ma, jest na top 1 liście 13 dni 5.4 miliona odsłon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nesiaczek napisał: Też to pamiętam, fajnie, że też tu jesteś był jeszcze ANTY który niszczył temat 3M, śmiesznie było, choć i hejtu było sporo. Starszy był tu rok temu ale nic nie pisał 🖐 Sporo krwi młoda i ten anty napsuli. Ja myślę że Anty to młoda Ściany spamu na czerwono i nie dało się przepchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Sporo krwi młoda i ten anty napsuli. Ja myślę że Anty to młoda Ściany spamu na czerwono i nie dało się przepchać. Od tego czasu Starszy już tu nie wchodzi 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, degeneracja napisał: Trzy dni i milion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach